(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastuullinen henkilöstö - ja rekrytointikonsultti
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu-, contact center-, myynnin-, markkinoinnin-, taloushallinnon-, logistiikan-, teollisuuden- ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Uniflex palvelee asiakkaitaan aluetoimistojen kautta valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Oletko kiinnostunut rekrytoinneista ja työsuhdeasioista? Kasvumme vauhdittamiseksi haemme Helsingin tiimimme vahvistukseksi ASIAKASVASTUULLISTA HENKILÖSTÖKONSULTTIA!

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana HR-tiimiämme, ja toimit sekä operatiivisessa että liiketoiminnallisessa roolissa. Päätehtäväsi ovat uusien vuokratyöntekijöiden rekrytoiminen sekä suorarekrytoinnit, työsuhdeasioiden hoitaminen, Likeit-järjestelmämme käyttäminen ja aktiivinen asiakasyhteydenpito. Päivittäinen työsi koostuu muun muassa työpaikkailmoitusten laadinnasta, työnhakijoiden läpikäynnistä, työhaastatteluista ja työsopimusten sekä muiden työsuhteisiin liittyvien prosessien hoidosta. Lisäksi osallistut aktiivisesti liiketoimintamme ja asiakkuuksiemme kehittämiseen.

Odotamme

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet itseohjautuva, pystyt mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja ongelmanratkaisukykysi on loistava. Työskentelyotteesi on proaktiivinen ja joustava sekä tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi katsomme työkokemuksen ja tietämyksen toimisto, teollisuus- ja rakennusaloilta sekä työlainsäädännöstä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi tarvittaessa englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kasvavan pohjoismaisen organisaation palveluksessa. Meillä saat vapautta ja vastuuta, sekä mukavan ja energisen tiimin tuen työhösi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexilla Esa Rantanen 0500-70100. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 15.11.2018 mennessä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!