(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaavia
Lammin Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Rohkeus, positiivisuus ja ratkaisukyky – nämä yhdistävät meitä Lammin Säästöpankissa. Ytimessämme hehkuu innostus työhömme ja lujana selkärankanamme toimii halu tuottaa asiakkaillemme ylivertaisia asiakaskokemuksia. Olemme kasvussa ja mukaan tulevaisuuden tekemiseen haemme osaajia, jotka jakavat intohimomme ja arvomme. Menestystekijöitämme ovat motivoitunut henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat.

Mitä odotamme Sinulta?

Kasvumme tueksi haemme aktiivisia ja hyvällä asenteella työskenteleviä asiakasvastaavia Uudellemaalle. Asiakasvastaavan tehtävässä luot ja kehität asiakassuhteita pitkäjänteisesti ja monipuolisesti tarjoten asiakkaille ratkaisuja varallisuudenhoitoon, rahoitukseen ja päivittäisasiointiin. Sinulla on näyttöä menestyksellisestä myynti- ja asiakastyöstä sekä aito kiinnostus rahoitusalalla työskentelyä kohtaan. Lähellä sydäntäsi on erilaiset asiakkaat ja heidän tarpeidensa ratkaiseminen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä vakuuttavat esiintymistaidot. Olet hyvin yhteistyökykyinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Kokemus pankkialalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille kuitenkin on asenne. Odotamme Sinulta koulutusta, joka luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen sekä jatkuvaa oppimishalukkuutta muuttuvassa toimintaympäristössä palvelukanavasta riippumatta. Työskentelet osana ammattitaitoista organisaatiotamme, jossa pääset loistamaan omilla vahvuuksillasi.

Miksi meille töihin?

Tahdotko Sinä tulla osaksi Lammin Säästöpankin huipputiimiä? Me Lammin Säästöpankissa tykkäämme asiakkaistamme ja asiakkaamme tykkäävät meistä. Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen, huippu tiimihengen, avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin!

Lisätietoja antaa ke 3.10. klo 15.30-17.00 pankinjohtaja Paula Suvanto p. 040 527 9343.

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään pankissamme! Lähetä hakemus oheisen linkin kautta 14.10.2018 mennessä.