Asiakasvastaava
Kannustalo Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022
Kannustalo Oy


Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys, jonka toiminta kasvaa edelleen. Markkinaosuudeltaan olemme Suomen neljänneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo 40 vuotta. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksemme moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehdas sijaitsee Kannuksessa.

Etsimme nyt

 

Asiakasvastaavaa Espoo, Seinäjoki tai Kannus

 

Me Kannustalolla panostamme toimivaan ja sujuvaan asiakaskokemukseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme nykyaikaista ja dynaamista palvelua ja etsimmekin nyt henkilöä toimimaan aktiivisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa muuttuvissa asiakaspalvelun tilanteissa.

Asiakasvastaavana olet ensisijainen yhteyshenkilö muuttovalmis-, sisusta itse- sekä talopakettiasiakkaisiin. Hoidat projektiin liittyvät tuotetilaukset, tuotevalintojen muutossopimukset sekä koostat kohteen luovutusmateriaalin. Pidät huolta, että projekti ja tilaukset ovat aikataulussa ja neuvot asiakasta käytännönläheisesti kodin rakentamiseen liittyvissä asioissa. Käyt toimituksen yksityiskohtia ja rajapintoja läpi asiakkaan kanssa ja jaksat tarpeen mukaan muistutella ja kysellä asioiden perään. 

Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet tarkka ja järjestelmällinen, etkä stressaannu helposti.  Ratkot ripeästi eteen tulevia ongelmia ja toimit hyvässä vuorovaikutuksessa eri osapuolen kanssa. Viet asioita määrätietoisesti eteenpäin positiivisella asenteella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta asiakaspalvelusta ja rakennusalalta. Sinulla on näyttöä onnistuneista asiakaspalvelukokemuksista ja ymmärrät, mitä kokonaisvaltainen prosessin läpivienti vaatii. Uuden oppiminen sekä asioiden määrätietoinen eteenpäin vieminen on sinulle tuttua.

 

Tarjoamme

Meillä pääset osaksi osaavaa ja motivoitunutta yhteisöä. Teemme työtämme positiivisella vireellä. Tuemme kehitystä ja tarjoamme työkaluja työn sujuvoittamiseksi. Saat työhösi asianmukaisen perehdytyksen ja koko tiimin tuen!

Hae meille, jos haluat toimia hyvämaisessa, alansa johtavassa yrityksessä monipuolisten haasteiden parissa!

 

Seuraavaksi

Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävän sisällöstä, mahdollisuuksista ja yrityksestä. Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 3.2.2022 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551534
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Kannus, Seinäjoki