Asiakasvastaava
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2021

Haemme nyt teknologiateollisuuden alalla toimivalle asiakasyrityksellemme asiakasyhteyksistä vastaavaa henkilöä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Oulun talousalueelle. Asiakasvastaavana vastaat nimettyjen asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä sekä varmistat palvelujen toimivuuden ja myynnin sujuvuuden.

Odotamme hakijoilta:

Sinulla on kaupallinen pohjakoulutus ja olet hankkinut jo hieman kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista myynnillistä otetta, palveluhenkisyyttä sekä intoa opetella uusia asioita. Osaat kuunnella asiakasta, tarjoat ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin ja edistät omalla toiminnallasi asiakastyytyväisyyttä. Systemaattinen ja määrätietoinen työskentelytyylisi mahdollistaa oman työn sekä asiakastapaamisten suunnittelemisen. Tarpeen vaatiessa kykenet toimimaan joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt vaihtelevissa neuvottelutilanteissa. Vaikka työkielesi on suomi, tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja pitkäaikaisen työsuhteen mielenkiintoisessa tehtävässä hyvämaineisessa asiakasyrityksessämme. Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Voit jättää hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. 

Hakuaika päättyy 31.1.2022. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riikka Luoma-aho
HR-asiantuntija
Eezy VMP
0403075304
riikka.luoma-aho@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot