(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Onko erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen sinulle sydämen asia? Haluaisitko liittyä osaksi menestyksekkään, yli 170-vuotiaan suomalaisen perheyrityksen tarinaa ja työskennellä ammattitaitoisessa ja yhteen hiileen puhaltavassa tiimissä? Etsimme nyt asiakasvastaavaa, jonka tehtävänä on hoitaa ja kehittää nimettyjä asiakkuuksia kaikkien Lindströmin palveluiden osalta.

Me lindströmiläiset näemme itsemme yritysten kumppanina. Siksi meistä jokaisen odotetaan panostavan kumppanuuden ja palvelukulttuurin kehittämiseen sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Asiakasvastaavana osallistut kaikkiin asiakashoidon operatiivisiin tehtäviin, kuten tarjousten tekoon, palveluiden sopimuksiin, lisämyyntiin ja erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseen. Toimit Satakunnan alueella ja asemapaikkasi on Pori.

Toivomme, että olet itsenäinen, positiivinen ja avoin uudistuksille ja kehittämiselle. Kuuntelet asiakasta aidosti, tarjoat ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin ja edistät omalla toiminnallasi asiakastyytyväisyyttä. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, myynnistä tai asiakkuuksien johtamisesta tai suurta intoa kasvaa tehtävään. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt vaihtelevissa neuvottelutilanteissa. Työ sisältää paljon liikkumista, joten ajokortti ja oma auto ovat tehtävän hoitamisen kannalta välttämättömiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän vakavaraisessa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jolla on selkeä ja toimiva konsepti. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Esimiehesi ja tiimisi antavat sinulle erinomaiset eväät ja jatkuvan tuen, jotta menestyt tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävä on vakituinen.

Kiinnostuitko? Jos jokin asia jäi mietityttämään, Pekka Setälä (puh. 040 631 5252, pekka.setala@lindstromgroup.com) antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Pekan tavoitat 13.1.2020 alkaen. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 26.1.2020.