(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Onko erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen sinulle sydämen asia? Haluaisitko liittyä osaksi menestyksekkään, yli 170-vuotiaan suomalaisen perheyrityksen tarinaa ja työskennellä erittäin ammattitaitoisessa ja yhteen hiileen puhaltavassa tiimissä? Etsimme nyt Lounais-Suomen alueelle asiakasvastaavaa, jonka tehtävänä on hoitaa ja kehittää nimettyjä asiakkuuksia kaikkien Lindströmin palveluiden osalta.

Me lindströmiläiset näemme itsemme yritysten kumppanina. Siksi meistä jokaisen odotetaan panostavan kumppanuuden ja palvelukulttuurin kehittämiseen sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Asiakasvastaavana osallistut kaikkiin asiakashoidon operatiivisiin tehtäviin, kuten tarjouksien tekoon, palveluiden sopimuksiin, lisämyyntiin ja erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseen. Toimit Varsinais-Suomen alueella ja asemapaikkasi on Turussa.

Toivomme, että olet itsenäinen, positiivinen ja avoin uudistuksille ja kehittämiselle. Kuuntelet asiakasta aidosti, tarjoat ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin ja edistät omalla toiminnallasi asiakastyytyväisyyttä. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, myynnistä tai asiakkuuksien johtamisesta tai suurta intoa kasvaa tehtävään. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt vaihtelevissa neuvottelutilanteissa. Työ sisältää paljon liikkumista, joten ajokortti ja oma auto ovat tehtävän hoitamisen kannalta välttämättömiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän vakavaraisessa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jolla on selkeä ja toimiva konsepti. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Esimiehesi ja tiimisi antavat sinulle erinomaiset eväät ja jatkuvan tuen, jotta menestyt tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävä on vakituinen.

Kiinnostuitko? Jos jokin jäi mietityttämään, Aki Anttonen (puh. 040 824 5102 aki.anttonen@lindstromgroup.com) antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Akin tavoitat puhelimitse parhaiten 17.9. klo 13-15. Lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 20.9.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.