(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Oletko kiinnostunut työstä asiakkaiden parissa? Haemme Espoon ja Vantaan toimipisteisiin asiakasvastaavia. Olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.  

TOIMENKUVASI 

Asiakasvastaavan roolissa toimit osana alueesi myynti- ja vuokraustiimiä, vastaten kuitenkin itsenäisesti myyntialueesi myynnin ja asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu

  • yhteistyön ylläpitäminen useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, toimipisteiden ja asennuspalveluiden kanssa
  • tukea omalla työpanoksellasi koko myyntitiimin työtä ja edesauttamalla tällä panoksella tavoitteiden saavuttamisessa
  • Tukea sinulle vastuutetun vuokraamon päivittäistä toimintaa
  • päivittäinen yhteydenpito asiakkaisiin ja heidän rakennushankkeisiin omalla myyntialueellasi, sekä uusasiakashankinta
  • toimipistevastaavan sijaistaminen

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakasyhteistyön raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja näkee jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittää toimialaamme eteenpäin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Jos sinulla on kaupallinen tai teknillinen koulutustausta sekä innostunut ja myynnillinen ote työskennellä, niin voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme asiakaslähtöistä asennetta, alueen rakennusliiketoiminnan tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja ja joustavuutta. Työssäsi tarvitset myös oman auton. Asiakassuhteiden ylläpitäminen vaatii sinulta myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa. Kokemus myyntityöstä sekä rakennusalan verkostoituminen katsotaan eduksi.

CRAMO TARJOAA SINULLE 

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä osakesäästöohjelma. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy:n tavoitteena on olla nikotiinivapaa yritys vuoteen 2020 mennessä. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.

Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilölupauksemme on We Are Shapers ja meillä on mainio päivä työmaalla

HAE MUKAAN!  

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Mikko Marttila puh. 050 573 4540. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 26.6.2019 oheisen hakulinkin kautta. 

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.