(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava
ESKO Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsitkö vastuullista ja mielenkiintoista yrityspuolen-myyntitehtävää? Löytyykö sinulta virtaa palvella asiakkaita, seurata myyntiä ja tarvittaessa jalkautua kentälle asiakasrajapintaan. Haemme nyt hyvällä motivaatiolla ja asenteella varustettua Asiakasvastaava ESKO Finland Oy:lle. Hoidat aktiivisesti nykyisiä asiakassuhteita sekä etsit myös uusia asiakasmahdollisuuksia. ESKO Finland Oy:n toimintaa ohjaavat vahvasti laatu ja toimitusvarmuus, joten myös sinun tehtäväsi on tuottaa asiakkaille erinomaista palvelua.

Olet hakemamme henkilö, jos pidät asiakaspalvelusta, nautit myymisestä ja viihdyt myös asiakasrajapinnassa. Asiakkaiden kontaktoiminen on sinulle luontaista, etkä kavahda arjen rutiineja. Toivomme, että omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen. Tehtävänäsi on palvella asiakkaita puhelimessa ja sähköisesti, tehdä tarjouksia ja tavata asiakkaita. Työ sisältää tilausten käsittelyä ja kirjaamista järjestelmään. Järjestät asiakkaille tarvittaessa tuotekoulutusta ja osallistut messuille. Aktiivisella toiminnallasi varmistat kaupat yhteistyössä jälleenmyyjän edustajien kanssa. Jälleenmyyjäverkosto koostuu pääasiassa eri rauta- ja rakennusalan ketjuista, joten rakennus- tai vastaavan teknisen alan tuntemus katsotaan eduksi. Hyvä englannin tai ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Olet positiivinen henkilö, jolla on halu tehdä tulosta itsenäisessä tehtävässä. Odotamme, että sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja toimit vastuullisesti. Osana työtäsi on toimia markkinoinnin tukena ja olla mukana vahvasti myynnin kehittämisessä. Sinulta löytyy ajokortti ja olet valmis matkustamaan kotimaassa. Alueena tulee ensisijaisesti olemaan Etelä-Suomi, mutta laajan jälleenmyyntiverkoston vuoksi liikut myös koko Suomen laajuisesti. Asiakasvastaavan työ tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän laadukkaan ja omalla alallaan tunnetun brändin parissa. Fyysinen työpisteesi sijaitsee Sälinkäällä, Mäntsälässä. Organisaation rakenne mahdollistaa tiiviin yhteistyön ja nopean päätöksenteon.

Mikäli tunnistit itsesi tekstistä ja näet itsesi jo ESKO Finlandin uutena asiakasvastaavana, niin käy jättämässä hakemuksesi oheisesta linkistä mahdollisimman pian ja kerro meille miksi tämä tehtävä on kuin sinulle tehty. Tehtävä on vakituinen ja työsuhde valitun henkilön kanssa tehdään ESKO Finland Oy:n kanssa.

Mahdollisiin kysymyksiin ja lisätietoihin tehtävästä vastaa Baronalla rekrytointiprosessista vastaava Lassi Kaarna p. 0407747534 / lassi.kaarna@barona.fi.