(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava
Ab ME Group Oy Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Oletko parhaimmillasi asiakasrajapinnassa? Tunnetko tuontikuljetuksiin ja tavaravirtoihin liittyvät koukerot? Meillä olisi nyt tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen työ!


Haemme ASIAKASVASTAAVAA vakinaiseen työsuhteeseen


Asiakasvastaavan roolissa toimit tärkeänä linkkinä asiakasyrityksemme ja varastomme välillä. Huolehdit asiakaspalvelusta ja asiakassuhteiden ylläpidosta sekä siitä, että tavarakuljetukset ja toimitukset tapahtuvat ajallaan. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tuotetietojen päivitys- ja ylläpitotehtäviä. Tukenasi on ammattitaitoinen, auttavainen ja osaava tiimi. Tehtävä ei sisällä myyntityötä eikä matkustamista.


Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä mahdollisesti tuontiin liittyvistä tehtävistä. Tunnet logistiikan ketjun ja tavaravirtojen hallinnan perusperiaatteet. Koulutuksesi on kaupalliselta tai logistiikan puolelta. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja omaa hyvät organisointitaidot. Olet parhaimmillasi vaihtelevissa työtehtävissä. Tärkeintä meille on se, että nautit asiakaspalvelusta! Työrooli edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Tulet myös toimeen ruotsilla ja englannilla. Sinulla on hyvät IT-taidot (MS Office) ja mielellään aikaisempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä.


Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, viihdyt vaihtelevassa työympäristössä logistiikan parissa ja näet itsesi osana nuorekasta työyhteisöä, jätä hakemus ja CV viimeistään 26.5.2019 mennessä osoitteella rekry@megroup.fi Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana.