Asiakasvastaava
Lammin Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Rohkeus, positiivisuus ja ratkaisukyky – nämä yhdistävät meitä Lammin Säästöpankissa. Ytimessämme hehkuu innostus työhömme ja lujana selkärankanamme toimii halu tuottaa asiakkaillemme ylivertaisia asiakaskokemuksia. Olemme kasvussa ja mukaan tulevaisuuden tekemiseen haemme osaajia, jotka jakavat intohimomme ja arvomme. Menestystekijöitämme ovat motivoitunut henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat.

Mitä odotamme Sinulta?

Kasvumme tueksi haemme aktiivisia ja hyvällä asenteella työskenteleviä asiakasvastaavia Hyvinkäälle tai Riihimäelle. Asiakasvastaavan tehtävässä luot ja kehität asiakassuhteita pitkäjänteisesti ja monipuolisesti tarjoten asiakkaille ratkaisuja varallisuudenhoitoon, rahoitukseen ja päivittäisasiointiin. Pääpaino rahoitusneuvotteluissa. Sinulla on näyttöä menestyksellisestä myynti- ja asiakastyöstä sekä aito kiinnostus rahoitusalalla työskentelyä kohtaan. Lähellä sydäntäsi on erilaiset asiakkaat ja heidän tarpeidensa ratkaiseminen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä vakuuttavat esiintymistaidot. Olet hyvin yhteistyökykyinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Kokemus pankkialalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille kuitenkin on asenne. Odotamme Sinulta koulutusta, joka luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen sekä jatkuvaa oppimishalukkuutta muuttuvassa toimintaympäristössä palvelukanavasta riippumatta. Työskentelet osana ammattitaitoista organisaatiotamme, jossa pääset loistamaan omilla vahvuuksillasi.

Miksi meille töihin?

Tahdotko Sinä tulla osaksi Lammin Säästöpankin huipputiimiä? Me Lammin Säästöpankissa tykkäämme asiakkaistamme ja asiakkaamme tykkäävät meistä. Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen, huippu tiimihengen, avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin!

Lisätietoja antaa asiakkuusjohtaja Sari Suoranta p. 040 527 9342 , vkolla 14 kehityspäällikkö Noora Vitikainen p. 040 172 9112. Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään pankissamme! Lähetä hakemus osoitteessa http://bit.ly/asiakasvastaava2019. Täytämme paikat sopivan hakijan löytyessä.

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253569
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: Hämeenkatu 14
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Hyvinkää, Riihimäki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa asiakkuusjohtaja Sari Suoranta p. 040 527 9342 , vkolla 14 kehityspäällikkö Noora Vitikainen p. 040 172 9112