(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava tekninen myyjä
Tools Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme, TOOLS Finlandille asiakasvastaavia teknisiä myyjiä.

Asiakasvastaavana teknisenä myyjänä toimit asiakasrajapinnassa vastaten koko myyntiprosessista, alkaen asiakkuuksien prospektoinnista aina jälkimarkkinointiin saakka. Työn keskeisin sisältö on uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen. Myytävänäsi on parhaat merkit teollisuuden käyttämistä tarvikkeista ja työkaluista. Asiakaskuntasi koostuu isoista ja pienistä yritysasiakkaista.

Työ on itsenäistä ja vastuullista myyntiä, jossa vaaditaan työntekijältä pitkäjänteistä ja tuloshakuista otetta. Nautit teknisistä haasteista ja haluat ymmärtää asiakkaiden tarpeet sekä löytää niihin sopivat ratkaisut.

Kokemukseltasi voit olla joko vasta koulusta valmistunut tekniikasta ja myynnistä kiinnostunut henkilö tai kokeneempi teknisen alan ammattilainen. Koulutuspohjasi voi olla tekninen tai kaupallinen, sillä tärkeintä on myyntihenkisyys ja ymmärrys teollisuusasiakkaiden liiketoiminnasta. Arvostamme aktiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Into ja aito kiinnostus tuotteisiin sekä asiakkaan tarpeen ratkaisuun merkitsevät eniten!

TOOLS Finland tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja muuttuvalla toimialalla. Työympäristö on välitön ja sinulla on loistava mahdollisuus päästä kasvamaan yrityksen mukana, joka tarjoaa sinulle myös hyvät mahdollisuudet urallasi etenemiseen.

Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta kuitenkin sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja valittu henkilö solmii sopimuksen suoraan TOOLS Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Lotta Suikkari (050 470 8331 lotta.suikkari@barona.fi)

TOOLS Finland on pohjoismaiden johtava teollisuuskomponenttien ja -tarvikkeidentoimittaja. Toimipisteitä on Suomessa 28 paikkakunnalla. TOOLSin henkilöstö Suomessa käsittää noin 300 myynnin ja sitä tukevien toimintojen ammattilaista. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio, jonka johdosta tarvitsemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme.