(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASVASTAAVA TEKNINEN MYYJÄ PORVOOSEEN
TOOLS Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
TOOLS Finland Oy
TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuustarvikkeiden ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa teollisuusyrityksiä tehostamaan kunnossapito-, korjaus- ja käyttöprosesseja (Maintenance, Repair and Operations, MRO) yksinkertaistamalla ostoprosesseja ja materiaalihallintoa. TOOLSin toiminta-ajatus rakentuu tunnettujen toimittajien tuotteisiin ja niiden hyvään paikalliseen saatavuuteen, tehokkaaseen palvelutarjontaan sekä ylivoimaiseen logistiikan ja tietojenhallinnan tuntemukseen. Yrityksellä on yli 200 toimipistettä ja lähes 3000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. TOOLSin tavoitteena on olla ensisijainen vaihtoehto MRO-toimittajana. TOOLS on osa B&B TOOLS-konsernia, joka on noteerattu NASDAQ OMX Tukholmassa. Lisätietoja nettisivuilta www.tools.fi.TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuustarvikkeiden ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa teollisuusyrityksiä tehostamaan kunnossapito-, korjaus- ja käyttöprosesseja (Maintenance, Repair and Operations, MRO) yksinkertaistamalla ostoprosesseja ja materiaalihallintoa. TOOLSin toiminta-ajatus rakentuu tunnettujen toimittajien tuotteisiin ja niiden hyvään paikalliseen saatavuuteen, tehokkaaseen palvelutarjontaan sekä ylivoimaiseen logistiikan ja tietojenhallinnan tuntemukseen. Yrityksellä on yli 150 toimipistettä ja 1600 työntekijää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. TOOLSin tavoitteena on olla ensisijainen vaihtoehto MRO-toimittajana. TOOLS on osa Momentum Group -konsernia, joka on noteerattu NASDAQ OMX Tukholmassa. Lisätietoja nettisivuilta www.tools.fi
Toimenkuva
Haemme TOOLSille asiakasvastaavaa teknistä myyjää ottamaan varmaan otteeseensa kokonaisvaltaisen myynnin kehittämisen. Teknisenä myyjänä vastaat sinulle kohdennetuista nykyisistä asiakkaista ja pääset luomaan myös uusia kontakteja uusasiakashankinnan parissa. Tarjoamme sinulle vaihtelevat työpäivät, joissa vuorottelevat asiakaskohtaamiset, tarjousten sekä sopimusten tekeminen sekä perinteiset myynnin seurantaan liittyvät rutiinit. Tarjoamme työhösi vankan tuen TOOLSin tehokkaan tuote- ja palvelukonseptimme kautta, jota hyödynnämme menestyksekkäästi työssämme. Lisäksi myyntitiimimme tarjoaa sparrauspintaa ja tukea oman työsi kehittämisessä. Tervetuloa työkaveriksi ja osaksi TOOLSin menestystarinaa!
Odotamme sinulta
Etsimme sinua, joka olet myyntihenkinen ja aidosti viihdyt kentällä asiakkaiden parissa. Arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja tekninen taustasi katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön tehtävässä menestymisessä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, jonka avulla luot uusista kontakteista pitkäaikaisia kumppaneita samalla kun ylläpidät aktiivisesti olemassa olevia asiakkuuksia. Kykenet tavoitteelliseen myyntityöhön ja osaat johtaa itseäsi sekä ajankäyttöäsi järjestelmällisellä otteella. Työssä menestymistä sinua helpottaa asiakasosaamisen lisäksi myös luonteva IT-järjestelmien tuntemus sekä mahdollinen kokemus konepajateollisuudesta tai teollisuuden kunnossapidosta.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen TOOLSilla ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kiinteään peruspalkkaan sekä motivoivaan myyntiprovisioon. Hae paikkaa pian, sillä paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Porvoon yrittäjä Jaanamaija Hapuoja, P. +358 19 560 1600, porvoo@vmp.fi tai TOOLS:n Seppo Suominen, P. +358 10 5850 922.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Jaanamaija Hapuoja, porvoo@vmp.fi, 019 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.02.2019 mennessä.