(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava perintään
Arvato Financial Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Etsimme Client Care -tiimiimme asiakaslähtöistä account manageria vastaamaan perinnän asiakkuuksiemme ylläpidosta ja kehittämisestä. Työskentelet sekä kotimaisten että ulkomaisten asiakkuksien parissa, tiiviissä yhteistyössä Arvaton muiden asiakasvastaavien ja eurooppalaisten kollegojen kanssa.

Asiakasvastaavan roolissa painottuu vahvasti olemassa olevien asiakkuuksien hallinta. Tarpeen vaatiessa toimit asiantuntijana uusmyynnin tukena. Meillä asiakkuushallinta on paitsi strategisia suunnitelmia myös käytännönläheistä asiantuntijatyötä yhdessä asiakkaan kanssa. Teet yhteistyötä Arvaton IT:n, liiketoiminnan kehityksen, myynnin ja asiakaspalvelun kanssa. Osallistut asiakastapaamisiin ja erilaisiin kehitysprojekteihin, tehtävä edellyttää mahdollisuutta matkustamiseen.  

Työssäsi vastaat perintäasiakkaiden seurannasta, analysoinnista ja raportoinnista. Sinulla on myös hyvä ymmärrys Arvaton muista palveluratkaisusta kuten laskutus-, maksuratkaisu- ja rahoituspalvelut. Esimiehenäsi toimii perintäpäällikkö.        

Arvatolla pääset vaikuttamaan liiketoiminnan kehitykseen ja olet osa sitoutunutta ja laatuhakuista tiimiä. Teemme töitä intohimolla, avoimin mielin ja tuloksekkaaseen tiimityöhön keskittyen. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Turun toimipisteessämme.

Etsimme:

Etsimme asiakaslähtöistä ja kehityshalukasta tiimipelaajaa, joka viihtyy sekä tiiviissä asiakastyössä että asiantuntijaroolissa. Eduksi katsotaan:

  • vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus perintä- tai rahoitusalalta
  • AMK-/Yliopisto-tason kaupallinen koulutus
  • vastuullinen ja kehityshaluinen asenne   
  • analyyttinen työote, kyky hyödyntää numeroita liiketoiminnan kehittämiseksi
  • sujuva suomen kielen taito, erinomainen englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on suuri etu päivittäisessä työssäsi
  • paineensietokyky

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään maanantaina 22.4.2019 sähköpostitse osoitteeseen rekry.fi@arvato.com. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Arvatoon voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.arvato.com/fi Hakuprosessista ja tehtävästä antaa lisätietoja Annika Miemois (annika.miemois@arvato.com, puh 050 3696725) maanantaina 15.4 klo 10-12 ja torstaina 18.4 klo 10 - 12.