(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava ME Groupille!
Ab ME Group Oy Ltd Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Oletko omimmilasi asiakasrajapinnassa? Tunnetko tuontikuljetuksiin ja tavaravirtoihin liittyvät koukerot? Meillä olisi sinulle tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen työ!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ab ME Group Oy:lle asiakasvastaavaa määräaikaiseen perhevapaansijaisuuteen, joka on kestoltaan 31.10.2019 saakka. Määräaikainen sopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Asiakasvastaavan työroolissa toimit tärkeänä linkkinä ME Groupin asiakasyritysten ja varaston välillä. Huolehdit asiakaspalvelusta ja asiakassuhteiden ylläpidosta sekä siitä, että tavarakuljetukset ja toimitukset tapahtuvat ajallaan. Lisäksi tehtävään kuuluu tuotetietojen päivitys- ja ylläpitotehtäviä. Tukenasi on ammattitaitoinen, auttavainen ja osaava tiimi.

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä mahdollisesti tuontiin liittyvistä tehtävistä. Tunnet logistiikan ketjun ja tavaravirtojen hallinnan perusperiaatteet. Koulutuksesi on kaupalliselta tai logistiikan puolelta. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja omaat hyvät organisointitaidot. Olet parhaimmillasi vaihtelevissa työtehtävissä. Tärkeintä meille on se, että nautit asiakaspalvelusta! Työrooli edellyttää sujuvaa suomen kielitaitoa. Tulet myös toimeen ruotsilla ja englannilla. Sinulla on hyvät IT-taidot (MS Office) ja aikaisempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen asiakaspalvelutehtävän. Työ alkaa heti kun sopiva osaaja löytyy, joten laitathan meille hakemuksesi ansioluetteloineen pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Kati Blinnikka-Pullola, puh. 050 370 8435. Parhaiten tavoitettavissa to 11.10. klo 9-10 välisenä aikana.