(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava kiinteistöjen managerointiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Caverion etsii kiinteistökohteiden elinkaaren hallintatehtäviin innostunutta ja asiakasorientoitunutta osaajaa, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä. Hae heti!

Monipuolisen tehtäväsi ydintä on kiinteistöjen managerointi, ylläpito ja käytettävyyden hallinta kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan sekä energianhallinta. Vastaat kiinteistöjen pitkän tähtäimen kehittämisestä ja kiinteistöjen arvokehityksen varmistamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat:

  • kiinteistöjen tarvittavien palveluiden järjestäminen
  • huollon ja korjausten seuranta sekä kehittäminen
  • ylläpidon valvonta ja ohjaaminen
  • raportointi

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Teet yhteistyötä asiakkaan kanssa ja työpisteesi sijaitseekin asiakkaan tiloissa.  Hyvä asiakaspalvelu on sinulle tärkeää ja laitat persoonaasi mielelläsi peliin. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on tehtävään soveltuva talotekniikka alan koulutus sekä kattavaa kokemusta kiinteistöjen kunnossapidosta ja energiahallinnasta.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa aluepäällikkö Sami Pasi, puh. 050 390 1741. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5109. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 16.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.