Asiakasvastaava kasvavaan jätehuoltoalan yritykseen Etelä-Suomen alueelle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oletko rohkea ja myyntihenkinen persoona, jota kiinnostaa itsenäinen työ ja uudet mielenkiintoiset asiakaskontaktit? Hyvä! Saatat olla etsimämme tyyppi. Etsimme asiakasyrityksellemme asiakaspalvelun ja myynnin osaajaa vastaamaan myyntiprosesseista ja asiakastapaamisista Etelä-Suomen alueella. Hae heti, sillä täytämme paikan heti sopivan hakija löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista asiakasvastaavaa Etelä-Suomen alueelle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [hel02@academicwork.fi](mailto: hel02@academicwork.fi).
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset itsenäisesti hoitamaan myyntiprosessia alusta loppuun. Prospektoit, kontaktoit ja tapaat mahdollisia uusia asiakkaita Etelä-Suomen alueella, hoitaen myös yhteydenpidon sekä lisämyynnin asiakkuuden aikana.

Työn tuoman vastuun mukana saat myös vapauden vaikuttaa omiin työaikoihisi. Työsi ei ole sidottu tiettyyn aikaan tai paikkaan, vaan saat alun perehdytyksen jälkeen hyvin pitkälti suunnitella omat asiakaskäyntisi. Asiakaskäyntejä on Pääkaupunkiseudun lisäksi myös Porvoon, Hämeenlinnan, Nurmijärven, Kirkkonummen ja Riihimäen alueella, joten edellytämme hakijalta mahdollisuutta oman auton käyttämiseen.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Uusien asiakkaiden kontaktointi ja prospektointi
* Asiakastapaamiset Etelä-Suomen alueella
* Palvelun ratkaisukeskeinen myyminen asiakkaille
* Yhteydenpidon, lisämyynnin sekä asiakastyytyväisyyden ylläpitäminen jo olemassa olevilla asiakkailla


Tehtävä sopii sinulle, joka haluat menestyä itsenäisessä ja vastuullisessa työssä asiakkaiden ja myynnin parissa. Tässä työssä sinulle tarjoutuu mahdollisuus joustaviin työaikoihin, monipuoliseen työnkuvaan sekä mielenkiintoisiin uusiin kontakteihin!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on valmis ottamaan itsenäisesti vastuuta ja kehittymään asiakkaamme tarjoamassa monipuolisessa työympäristössä. Olet aidosti kiinnostunut yrityksen asiakkaiden tyytyväisyydestä, tarjoten heille luotettavan kumppanin edustamastasi yrityksestä.

Olet pitkäjänteinen ja helposti lähestyttävä henkilö, joka uskoo omaan tekemiseensä ja on kiinnostunut omasta kehityksestään. Osaat suunnitella ja organisoida omaa työtäsi, varmistaen hyvän jatkuvuuden yrityksesi asiakasuhteissa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Asiakaslähtöinen ja myynnillinen ote työhön
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkäjänteinen työote
* Mahdollisuus oman auton käyttämiseen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä. Myös alaan liittyvä koulutus katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Etelä-Suomi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.1.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [hel02@academicwork.fi](mailto: hel02@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on jätehuoltoalan ammattilainen. Yrityksen työntekijänä saat monipuolisen työnkuvan myynnin parissa, sekä mahdollisuuden suunnitella omat aikataulusi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225647
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa