Asiakasvastaava / Junior KAM, StaffPoint Oy
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021
Haemme nyt vanhempainvapaan sijaisuuteen

Asiakasvastaavaa vahvistamaan pääkaupunkiseudun tiimiämme.

Tehtävässäsi vastaat osaltasi StaffPointin asiakassuhteista ja niiden kehittämisestä sekä lisämyynnistä Toimisto, Contact Center ja ICT-toimialalla. Toimit pääasiallisena yhteyshenkilönä olemassa oleville nimetyille asiakkaille ja varmistat palvelun sujuvuutta ja laatua myynnin, asiakkaan, rekrytoinnin, työsuhdeasiantuntijoiden ja työntekijöiden välissä yhdessä ammattitaitoisten ja innostavien kollegoiden kanssa.


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta BtoB-asiakkaiden kanssa toimimisesta, tavoitehakuista ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa sekä oma-aloitteisuutta. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa, olet aikaansaava ja pistät asiat tapahtumaan.

Aikaisempi kokemus henkilöstöpalvelualalla esim. rekrytointikonsulttina tai asiakassuhteiden hoidossa on toivottavaa mutta ei välttämätöntä.

Luonteeltasi olet pelkäämätön, nälkäinen, sujuvasanainen ja sosiaalinen vastuunkantaja, joka ei pelkää myynnin ja haastavan työntekijäsaatavuuden tuomia haasteita vaan kokee ne mahdollisuuksiksi.

Työssäsi pystyt toimimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle

StaffPoint tarjoaa vastuullisen tehtävän mahtavien asiakkaiden ja kollegoiden parissa.
Työssä onnistumiseen saat tukea ammattitaitoiselta tiimiltä joka koostuu mm. myynti- ja asiakkuuspäälliköistä, rekrytoijista, markkinoinnin asiantuntijoista ja työsuhdeasiantuntijoista.

Toimistomme sijaitsee Kampissa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työ on kokoaikainen arkipäivätyö josta osan voi tehdä etänä (liukuva työaika klo 8-18).
Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 31.7.2022 asti.


Arvostamme

Monipuolista kiinnostusta HR-tehtävien parissa. Voit olla esimerkiksi kiinnostunut rekrytoinnin kansainvälisistä trendeistä, henkilöstöjohtamisen haasteista, työelämän murroksesta tai vaikkapa uusimmista tuulista rekrytointimarkkinoinnin saralla.


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta osoitteessa www.staffpoint.fi 8.8.2021 mennessä. Hakuprosessista vastaa toimialajohtaja Minna Arneal (lomalla 30.7 asti).


Minna Arneal
Toimialajohtaja, Toimisto, ICT, Contact Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
0403566135
minna.arneal@staffpoint.fi


Lisätietoja

Minna Arneal
Toimialajohtaja, Toimisto, ICT, Contact Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
0403566135
minna.arneal@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot