(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava Hämeenlinnaan
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021


Oletko myynti- ja asiakaspalveluhenkinen persoona, jolla on ymmärrystä rakennusalalta ja joka kykenee työskentelemään niin tiimeissä kuin itsenäisesti jättäen asiakkaat hyvälle tuulelle asiakaspalvelutilanteen jälkeen? Haluatko pitkäaikaisen työpaikan kansainvälisessä, alansa johtaviin kuuluvista yrityksistä, joka mahdollistaa urasteppien ottamisen talon sisällä? Onko intohimonasi etsiä parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja luoda pysyviä asiakassuhteita?


Etsimme asiakkaallemme Asiakasvastaavaa Hämeenlinnaan. Asiakkaanamme on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja.

Asiakasvastaavan roolissa toimit osana alueesi myynti- ja vuokraustiimiä, vastaten itsenäisesti myyntialueesi myynnin ja asiakkuuksien hoitamisesta sekä kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu yhteistyön ylläpitäminen useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, toimipisteiden ja asennuspalveluiden kanssa. Tuet omalla työpanoksellasi koko myyntitiimin työtä ja edesautat panoksellasi tavoitteiden saavuttamista. Pidät päivittäin yhteyttä asiakkaisiin ja olet ajan tasalla heidän rakennushankkeistansa omalla myyntialueellasi. Tehtävääsi kuuluu myös uusiasiakashankinta ja sinulle vastuutetun vuokraamon päivittäisen toiminnan tukeminen. Tarvittaessa sijaistat myös toimipistevastaavaa työssäsi.

Etsimämme henkilö on tiedonhaluinen ja aloitekykyinen persoona, joka tarttuu tuumasta toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Toimintasi on asiakaslähtöistä ja sinulla on aito halu kehittää yrityksen toimintaa. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja ja joustavuutta. Merkittäväksi eduksi katsomme kokemuksen myyntityöstä, verkostoitumisen rakennusalalla sekä tuntemuksen alueen rakennusliiketoiminnasta. Soveltuva koulutus tähän tehtävään olisi kaupallinen tai teknillinen koulutus. Työkielien osalta etsimme suomenkielisiä osaajia, mutta myös englannin kielen sujuvan ilmaisun taidon katsomme eduksi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja mahdollisuuden kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi suurella ja tunnetulla toimijalla. Palkkaus on Kaupanalan TES:iin pohjautuva. Työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Elina Ruhalta numerosta 040 627 8528 tai sähköpostitse osoitteesta elina.ruha@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.