(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava Espoon-Hangon alueelle, Hangon konttori
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Aktia Pankki Oyj:n uusi strategia perustuu asiakkaiden varallisuuden kasvattamiseen ja turvaamiseen pitkällä aikavälillä helposti ja vastuullisesti painopisteenä varainhoidon ja rahoituksen asiakaskokemus.

Aktia Pankin tavoitteena on kehittää edelleen palvelumalliaan ja tarjota yksityishenkilöistä, yrityksistä ja instituutioista koostuville asiakassegmenteilleen interaktiivisia kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät henkilökohtainen palvelu ja helppokäyttöiset digitaaliset rajapinnat.

Haemme nyt asiakasvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ja viemään läpi Aktian uutta strategiaa.

Asiakasvastaavana työskentelet Tammisaari-Hangon konttoreiden Personal Banking -tiimissä. Teet yhteistyötä myös muiden Espoon-Hangon alueen tiimien sekä alueen Premium-pankkiirien kanssa. Viihtyäksesi meillä sinun täytyy pitää yhdessä tekemisestä tuloksen eteen sekä lisäarvon aikaansaamisesta asiakkaillemme.

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Asiakasvastaavana saat Hangon konttorin henkilöasiakkaista koostuvan salkun. Asiakasvastaavana tavoitteesi on luoda hyviä, pitkäaikaisia ja kannattavia asiakassuhteita. Sinulle on luontevaa yhdistää myynti ja neuvonanto sopivalla ja ammattimaisella tavalla, ja pitkäaikaiset asiakkuudet sekä tyytyväiset asiakkaat ovat sinulle itsestäänselvyys.

Ensisijaiset tehtäväsi ovat

  • asiakassalkkusi hallinnointi ja kannattava kehittäminen
  • työstää prospekti-asiakkaita ja hankkia uusia Etuasiakkuuksia Personal Banking -segmenttiin
  • kehittää asiakkuuksia korkeampien asiakassegmenttien suuntaan aktiivisen myyntityön ja tiimiemme välisen yhteistyön avulla.

Toivottu osaaminen

  • olet aktiivinen, myyntihenkinen ja että sinulla on halu tarjota hyvää palvelua
  • sinulla on kokemusta ja tietoa kokonaisvaltaisen taloudellisen neuvonantomme tuotteista ja palveluista
  • olet ulospäin suuntautunut ja sinulla on suuri kiinnostus ihmisiin
  • APV1-tutkinnon luemme eduksi.

Tarjoamme sinulle

  • työpaikan, jossa sinulla on innostuneet ja osaavat kollegat
  • vastuullisen, kehittävän ja hauskan työn, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi sisältöön ja tuloksiin
  • mahdollisuuden työskennellä suuren potentiaalin alueella.

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti, yhdessä ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumista kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.Jos tunnistit itsesi Aktian arvoista, rohkaisemme sinua hakemaan tehtävään jo tänään!​

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Marja Saari 30.7.2018 alkaen, puh. 040 724 3628 tai marja.saari@aktia.fi.

Hakuaika päättyy 29.7.2018.