(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava - Espoo
Speakersforum

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020
Olemme Pohjoismaiden johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Löydämme eri tapahtumiin sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat tilaisuuden koosta riippumatta. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen.Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä, laadukasta puhujasisältöä sekä mahdollistaa merkityksellisiä kokemuksia ja kohtaamisia. Laaja puhujaverkostomme sisältää yli 8000 asiantuntijaa, joiden joukosta löytyy laajasti eri alojen vaikuttajat, tekijät ja suunnannäyttäjät niin meiltä kuin maailmalta. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, asiantuntemukseen ja luotettavuuteen. Missionamme on viedä eteenpäin suomalaista puhujakulttuuria yhdessä puhujiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Puhuminen muuttaa maailmaa. www.speakersforum.fi
Etsimme asiakkaallemme Speakersforumille uusia asiakasvastaavia luomaan vaikuttavia kohtaamisia yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen puhujien ja merkittävien yrityspäättäjien kanssa. Tehtävässä työllistyt suoraan Speakersforumille vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Asiakasvastaavana

työskentelet tiiviisti omien asiakkaiden parissa ja tehtävänäsi on löytää oikeat puhujat yritysten tapahtumiin ja koulutuksiin. Tässä tehtävässä olet tärkeä lenkki ammattitaitoisessa ja myynnillisessä asiakasvastaavien tiimissä ja pääset myös osallistumaan mielenkiintoisiin ja antoisiin asiakasprojekteihin ja samalla syventämään eri toimialojen liiketoiminnan tuntemustasi.

Odotamme sinulta

aitoa paloa ja tahtoa kehittyä myynnin ja asiakasyhteistyön huippuammattilaiseksi. Voit olla esimerkiksi vasta valmistunut tai pian valmistumassa oleva kaupallisen alan korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija, jolla on haussa uran ensimmäinen näytön paikka B2B-myynnin parissa! Innostuneen asenteesi lisäksi odotamme sinulta tavoitteellista, rohkeaa ja ratkaisukeskeistä otetta myyntiin. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen B2B-myynnin ja/tai asiakaspalvelutehtävien parista. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

upean mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä palvelumyynnin ammattilaiseksi innostavissa ja mukaansatempaavissa työtehtävissä, joissa pääset verkostoitumaan eri alojen innostavien puhujien kanssa. Saat mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisiin seminaareihin, joissa pääset kuulemaan inspiroivia puhujia. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen, jonka jälkeen sinulle rakennetaan taustasi ja toiveesi huomioon ottaen mielekäs ja kiinnostava asiakassalkku, jolla pääset itsenäisesti toteuttamaan myyntiäsi osana huipputiimiä. Olisiko tässä sinun seuraava askeleesi uralla? Jos vastaat kyllä, niin jätä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 31.3.2020 osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan puitteissa. 
Jos sinulla on kysyttävää asiakasvastaavan tehtävästä, niin ole rohkeasti yhteydessä Eilakaislan Jaana Kesäläinen-Ruoholaan tai Anssi Säköön. Jaanan tavoitat numerosta 030 6090 513 ja Anssin numerosta 030 6090 502.