(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava, erikoispuhdistuspalvelut
CleanSide Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019
CleanSide Oy
CleanSide Oy on Suomen johtava sisäilmapuhdistusten asiantuntija. Poistamme tiloista ja irtaimistosta sisäilmaongelmia aiheuttavat homeet ja muut ihmisille haitalliset mikrobit. Autamme asiakkaitamme näin olemaan terveitä ja hengittämään vapaammin. Toimintamme kulmakiviä ovat mm. homepölysiivous ja irtaimiston puhdistus sekä P1-tason loppusiivous, joista meillä on yli kymmenen vuoden kokemus. Tule mukaan tekemään työtä, jolla on positiivinen vaikutus ihmisten hyvinvointiin!
Toimenkuva
Etsimme nyt Pirkanmaalle tiimiimme vakituiseen, kokoaikaiseen työhön asiakasvastaavaa, joka haluaa olla mukana auttamassa asiakkaitamme voimaan hyvin ja hengittämään vapaasti. Asiakasvastaavana vastaat nykyisten asiakkaiden palveluiden kehittämisestä sekä asiakaskunnan laajentamisesta. Otat vastaan sisään tulevat tarjouspyynnöt ja yhdessä työnjohdon kanssa laadit asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen. Teet tiivistä yhteistyötä markkinointiosastomme kanssa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti kuntia, isännöintitoimistoja ja urakoitsijoita Pirkanmaan alueella.
Odotamme sinulta
Motivoidut kaupankäynnistä ja tavoitteiden saavuttamisesta, mutta teet työsi aina laatu- ja asiakasnäkökulma edellä. Saat tehtävään tiimin täyden tuen, mutta työotteesi on silti itsenäinen ja aktiivinen. Viihdyt ihmisten parissa ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät niin suomeksi kuin englanniksikin. Tehtävässä liikutaan asiakkaiden ja työkohteiden välillä, joten ajokortti on vaatimus.

Et tarvitse kokemusta vastaavien palveluiden myynnistä entuudestaan, vaan tärkeintä on kiinnostus projekti- ja asiantuntijamyyntiin erikoispuhdistusalalla ja halu oppia. Takaamme erinomaisen perehdytyksen tehtävään, sillä haluamme antaa sinulle parhaat edellytykset onnistua työssäsi. Kokemus vastaavalta alalta on kuitenkin eduksi, joten mainitse siis hakemuksessasi, jos sinulla on taustaa esim. puhdistus-, kiinteistö- tai rakennusalalta. Kyseessä on uusi positio Pirkanmaalla, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa siihen, millaiseksi rooli muotoutuu.
Muut tiedot
Haluamme tarjota sinulle pitkäaikaisen ja viihtyisän työpaikan, jossa pääset rakentamaan kasvua kanssamme Pirkanmaalla. Työilmapiirimme on mukava ja vapautunut. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta tehtäväsi suorittamiseen ja pääset aidosti vaikuttamaan siihen, kuinka työsi teet. Panostamme koulutukseen ja ammattitaidon kasvattamiseen jatkuvasti. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Jos näet itsesi tulevaisuuden asiakasvastaavana Cleansidella, kerro meille itsestäsi lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.11.2019 mennessä osoitteessa www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat. Haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä VMP:n kanssa, mutta työsuhde solmitaan suoraan Cleanside Oy:n kanssa. Jos haluat lisätietoja paikasta tai hakuprosessista, kanssasi keskustelee mielellään VMP:ltä Ulla Kauppi p. 0504661062 tai ulla.kauppi@vmp.fi.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Ulla Kauppi, ulla.kauppi@vmp.fi, 0504661062
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.11.2019 mennessä.