(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastaava / Cramo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019


We are Shapers! Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 729 milj.€ (2017) ja Cramo-konserni työllistää n. 2500 henkilöä.

Oletko kiinnostunut työstä asiakkaiden parissa? Etsimme nyt Lahden, Joensuun, Hyvinkään, Turun ja Rauman alueille

Asiakasvastaavaa

Olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

Toimenkuvasi
Asiakasvastaavan roolissa toimit osana alueesi myynti- ja vuokraustiimiä, vastaten kuitenkin itsenäisesti myyntialueesi myynnin ja asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu yhteistyön ylläpitäminen useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, toimipisteiden ja asennuspalveluiden kanssa. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin sekä heidän rakennushankkeisiin omalla myyntialueellasi ja  vastuullasi on myös uusasiakashankinta. Tuet omalla työpanoksellasi koko myyntitiimin työtä ja edesautat tällä panoksella tavoitteiden saavuttamista. Tuet myös sinulle vastuutetun vuokraamon päivittäistä toimintaa. Toimit myös tarvittaessa toimipistevastaavan sijaisena.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakasyhteistyön raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja näkee jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittää toimialaamme eteenpäin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi, että koko Cramon toimintaan.

Oletko etsimämme henkilö?
Jos sinulla on kaupallinen tai teknillinen koulutustausta sekä innostunut ja myynnillinen ote työskennellä, niin voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme asiakaslähtöistä asennetta, alueen rakennusliiketoiminnan tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja ja joustavuutta. Työssäsi tarvitset myös oman auton. Asiakassuhteiden ylläpitäminen vaatii sinulta myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa. Kokemus myyntityöstä sekä rakennusalan verkostoituminen katsotaan eduksi.

WE ARE SHAPERS
Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan. Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.

Hae mukaan!
Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Eerikki Mäki, puh. 020 746 9464, ja Irene Turakainen, puh. 020 746 9457. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.3.2019 mennessä. Kerrothan myös hakemuksessa missä toimipisteessä olet halukas työskentelemään.