(Poistunut julkaisusta)

Asiakastukihenkilö
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Oletko monitaitoinen ja positiivinen asiakaspalvelun ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Toimitko ketterästi ja hymyssä suin asiakasrajapinnoilla?
Asiakkaamme etsii joukkoonsa innostunutta osaajaa digitaalisen palvelunsa asiakastukihenkilöksi.

Toimenkuvaasi kuuluu asiakasyrityksen digitaalisen palvelualustan hallinnointi sekä perehdytys- ja koulutustehtävät digitaalisen palvelun käyttöön. Teet töitäsi pääosin Turussa hyvällä paikalla sijaitsevalla toimistolla käyttäen puhelinta, sähköpostia sekä verkkoympäristöä.

Sinulla voi olla kaupallinen koulutus (esim. tradenomi tai merkonomi) tai työkokemusta asiakaspalvelusta. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio ja positiivinen asenne. Myyntihenkisyys on sinulle plussaa! Asiakasyritys tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä myös markkinoinnissa tai myynnissä, mikäli se on sinulle mieleistä.

Sinulta vaaditaan ketteriä IT-taitoja (esim. Microsoft Office). Tässä tehtävässä on tärkeintä itsenäinen työote, organisointitaidot sekä positiivinen asenne asiakaspalveluun. Kaikkeen muuhun sinut perehdytetään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Käsittelemme usein hakemuksia jo hakuajalla. Virallinen hakuaika päättyy 16.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Kinnunen, p. 0447453257 / Citywork Turku Oy.