(Poistunut julkaisusta)

Asiakastukihenkilö / Kouluttaja / Sisällöntuottaja (Turku)
Hotellinx Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Hotellinx Systems Oy on majoitus- ja matkailualan ohjelmistojen kehitykseen erikoistunut suomalainen yritys. Ydinosaamistamme on tuottaa majoitus- ja matkailualan järjestelmiä, joka tukevat ja tehostavat asiakkaidemme operatiivista toimintaa. Sen lisäksi, että olemme ylpeitä yli 25 vuoden ajan tuottamistamme palveluista, kehitämme jatkuvasti uutta, joten meillä pääset kehittymään ja oppimaan. Toimipisteemme sijaitsee Turussa.

Uuden ohjelmiston myötä ja toimintamme kasvaessa etsimme nyt moniosaajaa materiaalin tuotantoon sekä vahvistamaan asiakastuen ja kouluttajien tiimiämme.

Tehtävänkuvaasi kuuluu sisällön tuottaminen ohjelmiston markkinointi-, opetus- ja koulutusmateriaaleihin sekä asiakkaiden palvelu ja tuki pääosin puhelimitse. Koulutuspohjasi voi olla kaupallinen, tietojärjestelmäpainotteinen, media-alaan tai vaikka hotelli- ja ravintola-alaan suuntautunut, enemmän painoa on osaamisella ja ennen kaikkea oppimishalulla. Opittuasi ohjelmiston salat, voisit kasvaa myös huippukouluttajaksi! Tarkempi tehtäväkenttä muotoutuu tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavien materiaalien tekemisestä ja sisällön tuottamisesta, asiakaspalvelusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus videoiden tekemisestä on ehdoton etu. Eduksi katsomme myös aikaisemman kosketuspinnan hotelli- ja/tai ohjelmistoalaan, visuaalisuuden sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Positiivinen asenne monipuoliseen työskentelyyn erilaisten asiakasprojektien parissa ja ’multitasking’ ovat perusedellytyksiä työyhteisössämme.

Tarjoamme mukavien työkavereiden lisäksi kattavan perehdytyksen tehtävään ja osaavan tiimimme tuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 18.02.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Hotellinx Sales Director Sonja Taipaleenmäki p. 040 765 5884 tiistaina 13.2. klo 15-16.