(Poistunut julkaisusta)

Asiakastietojen kehityspäällikkö
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliitoon:
Asiakastietojen kehityspäällikköä  

Olet tärkeässä roolissa kehittämässä POP Pankki -ryhmän käyttöjärjestelmiä erityisesti asiakastietojen näkökulmasta. Olemme aloittaneet POP Pankin historian suurimman IT-uudistuksen, jossa modernisoimme pankin ydinjärjestelmät. Olet mukana tässä peruspankkiuudistuksessamme mm. tietojen migraatioon ja testaamiseen liittyvässä roolissa.

Pääset määrittelemään toimintaprosesseja ja CRM-järjestelmää sekä osallistumaan sen ylläpitoon asiakastietojen osalta. Vastaat liiketoiminnan osalta pankkien KYC-prosesseista, loppukäyttäjien ohjeistamisesta ja kouluttamisesta.

 

Odotamme Sinulta

Monipuolista kokemusta pankkialalta sekä ymmärrystä niin henkilö- kuin yritysasiakastietojen käsittelystä.  Tunnet asiakkaan tuntemiseen ja asiakastietoihin liittyvän lainsäädännön. Kokemus määrittelytyöstä ja CRM-järjestelmistä on eduksesi.

Tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut toimihenkilöiden ja asiakkaiden arkea helpottavien ratkaisujen luomisesta. Sinulla on aiheesta näkemystä ja seuraat alan kehittymistä. Näiden ansiosta sinulla on osaamista määritellä myös uusia toiminnallisuuksia.

Olet ratkaisukeskeinen ja nopea oppimaan. Pystyt hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia ja kuljettamaan projekteja eteen päin aikataulussa. Et pelkää tarttua vaikeisiin töihin. Kirjallinen ja suullinen englantisi on sujuvaa ja olet tottunut toimimaan monikulttuurisessa ympäristössä.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja kerryttää ammatillista osaamista.
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
  • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

Lähetäthän hakemuksesi pikimmin. Hakuaikaa on aina pe 14.2.2020 saakka, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja keskiviikkona 22.1. kello 15.00-16.30 Milla Luoma, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, tiimiesimies, p. 040 567 3038

Tule mukaan kehittämään Suomen parasta pankkia.