(Poistunut julkaisusta)

Asiakastiedon käsittelijä rahoitusalalle
Nesenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Etsimme uusia osaajia maaliskuun lopusta vuoden 2020 loppuun kestävään rahoitusalan projektiin, mahdollisesti pidempäänkin työsuhteeseen Nesentalla. Työtehtävä ei sisällä myyntiä tai uusasiakashankintaa. Työtä tehdään toimistoaikoina. Täytä hakemus ja tule mukaan mielenkiintoisiin rahoitusalan tehtäviin!

Työnkuvaan kuuluu asiakastietojen ylläpitoa ja päivittämistä, asiakkaan kanssa kommunikoidaan sekä puhelimitse että sähköisesti. Asiakkaina ovat sekä yksityiset henkilöt että yritykset. Projektin aikana pääset vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön, oman osaamisesi ja motivaatiosi mukaan.

Etsimämme henkilö haluaa tehdä asiantuntevaa asiakaspalvelua. Osaat lukea tilanteita, olet pitkäjänteinen ja sinulla on ongelmanratkaisukykyä. Ammattitaitosi – ja hymysi – näkyy ja kuuluu työssäsi ja hoidat palvelutilanteen alusta loppuun asiakasta kunnioittaen.

Huomioithan, että työtehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Odotamme:

- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta

- järjestelmällisyyttä, luotettavuutta ja prosessien mukaista työskentelyä

- IT - taitoja

- itsenäistä työotetta

- sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää englantia, ruotsi katsotaan eduksi


Tarjoamme:

- mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät

- kattavan perehdytyksen tehtävään

- kilpailukykyisen kiinteän palkan

 

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelutyökalulla. Hakea voit 15.3. asti. Ethän odota viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana.

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, rekrytointikonsultit Inka Sihvola ja Lotta-Riina Kolppanen vastailevat mielellään niihin. Inkan tavoitat 040 520 5855 ja Lotta-Riinan 040 099 6752. Voit myös laittaa sähköpostia inka.sihvola@nesenta.fi tai lotta-riina.kolppanen@nesenta.fi.