Asiakassuhdepäällikkö, Vaasan Oy
Lantmännen Unibake

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme kaupalliseen tiimiimme Helsinkiin

ASIAKASSUHDEPÄÄLLIKKÖÄ
Onko asiakassuhteen hoitaminen, kehittäminen ja ylläpito sinun leipälajisi? Haluatko ainutlaatuisen roolin, jossa pääset edistämään suomalaista leipäkulttuuria suurella sydämellä? Toivotko paikkaa avoimessa ja vastuullisessa yrityksessä, jossa jokaista tekijää arvostetaan aidosti? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, jatka lukemista.

Etsimme menestyvän, kansainvälisen leipomoyhtiö Vaasan Oy:n kaupalliseen asiakassuhdepäällikköä, jolla on vahva ymmärrys asiakassuhteiden hoitamisen edellytyksistä. Asiakassuhdepäälliköltä löytyy kokemusta sopimusneuvotteluista ja näyttöä asiakasyhteistyön tuloksekkaasta kehittämisestä. Etsimällämme henkilöllä on halu ja into olla mukana rakentamassa merkityksellistä yhteistyötä.
Työpiste sijaitsee pääkonttorillamme Salmisaaressa Helsingissä. Tehtävässä raportoidaan asiakkuusjohtajalle.

Tehtäväkenttäsi
Asiakassuhdepäällikkönä vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden osalta asiakassuhteen kokonaisvaltaisesta hoidosta ja kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten ja Vaasan kaupallisen tiimin kanssa. Tehtäväkenttääsi kuuluu myös myynnin ennustaminen ja analysointi.
Toimit osaltasi leipomotuotemarkkinan ja ravitsemuksen asiantuntijana asiakastyössä. Hyödynnät ja kehität tehtävässäsi digitaalisia mahdollisuuksia organisaatiossamme sekä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Oletko sinä palapelimme puuttuva palanen?
Ylempi korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemus päivittäistavarakaupasta päällikkö- tai johtotason tehtävistä antavat hyvät eväät tehtävässä menestymiselle. Onnistumisen kannalta on tärkeää tunnistaa osaamisessaan myös nämä osa-alueet:

• Kyky ajatella strategisesti
• Hyvät analysointi- ja vuorovaikutustaidot
• Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja kunnioittaminen
• Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
• Matkustusvalmius
• Tietojärjestelmien ja sovellusten hallinta, esimerkiksi sosiaalisen median alustat ja niiden tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen asiakasyhteistyössä
• Valmius ottaa vastaan kansainvälisiä projektitehtäviä
• Kiinnostus vastuullisuutta, ruokaa, ravitsemusta ja ruuan terveellisyyttä kohtaan

Miksi kannattaa hakea juuri meille?
Vaasan tunnetaan suomalaisten suosikkileipien valmistajana. Intohimonamme on edistää suomalaista leipäkulttuuria ja leipoa suomalaisille juuri sellaista leipää kuin he toivovat.
Meillä leivotaan leivän lisäksi upeita uria. Se tarkoittaa sitä, että tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.
Pääset työskentelemään motivoivassa, avoimessa ja kansainvälisessä ilmapiirissä yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Hyvää yhteishenkeä ei voi olla huomaamatta: arkeemme kuuluu reippaasti huumoria ja hauskuutta sekä vahva halu ratkoa haasteita yhdessä.
Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa Lantmännen-monialakonsernia ja isoa globaalia perhettä. Tiesitkö muuten, että Lantmännen Unibakella on leipomo Australiassa asti?
Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Vastuullinen liiketoiminta aina pellosta pöytään saakka ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ovat meille sydämen asioita. Teemme pitkäjänteistä ja tavoitteellista työtä toimintamme ympäristövaikutusten pienentämiseksi.
Vaasan. Siinä maistuu hyvä.

Näin haet paikkaa
Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 7.3.2021 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Matti Partio, puhelimitse +358204462208, parhaiten 24.2. klo 13-16 ja 3.3. klo 13-16 sekä sähköpostitse matti.partio@vaasan.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426745
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Marja Wirenius (marja.wirenius (a) vaasan.com)
  • Sijainti: Helsinki