(Poistunut julkaisusta)

Asiakasryhmäpäällikkö
Sarlin

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme nyt eläkkeelle siirtyvän henkilön tilalle

ASIAKASRYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan lääkkeellisen paineilman valtakunnallisesta myynnistä

Vastaat lääkkeellisen paineilman myynnistä kunnallisille ja yksityisille sairaanhoidon asiakkaille koko Suomen alueella. Työsi sisältää sekä laitteiden että palveluiden myyntiä. Tehtäväsi on hyvin itsenäinen ja vaatii systemaattista ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Pääset tehtävän alussa työskentelemään yhdessä tehtävän nykyisen haltijan kanssa. Asuinpaikan suhteen olemme joustavia.

Edellytämme aiempaa työkokemusta tuloksellisesta kenttämyyntityöstä teknisten tuotteiden ja palveluiden parista sekä arvostamme kunnallisen puolen toimijoiden tuntemusta. Motivoidut myynti- ja asiakastyöstä ja sinulla on kiinnostusta teknisiin ratkaisuihin. Odotamme sinulta hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, itseohjautuva ja halukas liikkuvaan työhön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän sekä erinomaiset tuotteet ja palveluratkaisut sekä osaavan organisaation työskentelysi tueksi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 5609585, tavoitettavissa varmimmin 16.10 ja 22.10. kello 10-12 välisenä aikana. Soittopyynnöt välittää Arespartnersin Peppina Auvola-Junttonen, numero 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 24.10.2018 mennessä.