Asiakasryhmän päällikkö
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Oletko etsimämme tulosvastuullinen yksikön elinvoimaisuuden varmistaja? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluidemme yksikköön Etelä-Karjalaan

 

ASIAKASRYHMÄN PÄÄLLIKKÖ

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen pesti, jossa luotsaat siivous- ja tukipalveluiden toimintaa Etelä-Karjalan alueella. Johdat ja valmennat tulosvastuullisesti oman jengisi tekemistä ja toimit yksikön toimihenkilöiden esihenkilönä. Vastaat lisäksi vastuualueesi asiakkuuksien kehittämisestä. Oikeana kätenäsi toimii operatiivisen arjen pyörityksestä vastaavat palvelumestarit ja palvelucontroller, myynnissä sinua tukee laatumestari ja virkaveljellistä sparrailua ja tsemppausta taas saat esihenkilöltäsi aluejohtajalta ja alueen muilta asiakasryhmän päälliköiltä.

 

Ketä etsimme? Sinulle on kertynyt jo näyttöä hyvin hoidetusta tiimin ja tuloksen johtamisesta. Erityisesti kiinteistöpalvelualan kokemus on eduksi, mutta meitä ilahduttaa myös muilta palvelualoilta ansaitut kannukset. Odotamme sinulta asianmukaista koulutusta, kuten kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkintoa. Esihenkilönä luotsaat porukkaasi ratkaisuihin, ja kannustat mukaansatempaavalla tsempilläsi yli, ali tai vaikkapa läpi harmaan kiven asiakkaan parhaaksi. Et ole ainoastaan hyvä johtamaan tiimiäsi ja tulosta, vaan myös itseäsi. Sinulta löytyy tarvittavaa paineensieto- ja priorisointikykyä saada punaisesta langasta kiinni, ja työskentelytapasi on järjestelmällinen. Asenteesi on eteenpäin katsova, positiivinen ja ratkaisuhakuinen. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Sinulta löytyy lisäksi sosiaalista pelisilmää, jonka turvin luovit sujuvasti eteenpäin työntekijä- ja asiakasrajapinnassa erilaisten ihmisten kanssa arvostaen ja pilke silmäkulmassa. Toivomme sinun keskustelevan ihmisten lisäksi sujuvasti myös erilaisten järjestelmien kanssa.

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan pörssiyhtiön kehitykseen. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon ja sairauskassan. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria henkilökuntakerhojemme kautta.

 

Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla, joten jätä hakemuksesi määräaikaan 31.10. mennessä nettisivujemme kautta. Käytämme rekrytoinnissa haastatteluiden lisäksi myös puolueetonta online-soveltuvuusarviointia.

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Tuleva esihenkilösi aluejohtaja Marjut Isotalo vastaa mielellään kysymyksiisi p.050 560 9930 ja sähköpostitse marjut.isotalo@lassila-tikanoja.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511991
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Lappeenranta