(Poistunut julkaisusta)

Asiakasryhmän päällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Talkkaritiimimme huolehtii kiinteistöjen kaikista huoltotoimenpiteistä - asukkaat saavat tarvitsemansa huoltomiehen palvelut aina samalta tutulta talonmieheltä. Talokohtaisesti nimetty talonmies varmistaa, että asuminen on helppoa ja mukavaa. Haluaisitko sinä olla osa talkkaritiimiämme? Haemme nyt ammattilaistiimiimme esimiestaidoin varusteltua

ASIAKASRYHMÄN PÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen luotsaamaan talkkaritiimin toimintaa isossa asiakkuudessamme pääkaupunkiseudulla. Johdat tulosvastuullisesti oman jengisi tekemistä, vastaat asiakkuuden kehittämisestä myynnillisellä otteella ja toimit kiinteistöhuollon ammattilaisten esimiehenä. Vastaat myös alueesi työturvallisuuden toteutumisesta ja kehittämisestä sekä jalkautat tarvittavat muutokset henkilöstön arkitoimintaan.

Odotamme sinulta kiinteistöalan koulutusta ja monipuolista kokemusta kiinteistöhoidon sisä- ja ulkotöistä. Sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden näyttö hyvin hoidetuista esimiestöistä ja tuloksen johtamisesta. Luotsaat porukkaasi ongelmanratkaisukyvyilläsi ja mukaansatempaavalla tsempilläsi yli, ali tai vaikkapa läpi harmaan kiven. Et ole ainoastaan hyvä johtamaan muita, vaan myös itseäsi. Sinulta löytyy tarvittavaa paineensieto- ja priorisointikykyä saada punaisesta langasta kiinni vauhdikkaissakin tilanteissa. Viestit sujuvasti ja sinulta löytyy sosiaalista pelisilmää, jonka turvin luovit sujuvasti eteenpäin työntekijä- ja asiakasrajapinnassa erilaisten ihmisten kanssa. Omaat myös hyvät IT-taidot ja pääset nopeasti kärryille uusista järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan.

Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle esimiehelle, joten jätä hakemuksesi 17.2.2019 mennessä. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä nohevan henkilön löydyttyä olemme valmiit täyttämään paikan heti.
Jäikö jokin mietityttämään? Yksikönpäällikkö Piritta Räty (p. 050 385 7790) kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä 22.1. klo 11:30-12:30, 24.1. klo 14-15 ja 25.1. klo 15-16.