(Poistunut julkaisusta)

Asiakasryhmän päällikkö Pohjanmaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimmekin nyt yksikköömme esimiestaidoin varusteltua

ASIAKASRYHMÄN PÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen luotsaamaan Kiinteistöhuollon toimintaa Pohjanmaan alueella. Johdat tulosvastuullisesti oman jengisi tekemistä, vastaat vastuualueesi asiakkuuksien kehittämisestä ja toimit n. 20 kiinteistöhuollon ammattilaisen esimiehenä. Vastaat myös alueesi työturvallisuuden toteutumisesta ja kehittämisestä sekä jalkautat tarvittavat muutokset henkilöstön arkitoimintaan.

Odotamme sinulta asianmukaista koulutusta, kuten kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkintoa. Sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden näyttö hyvin hoidetuista esimiestöistä ja tuloksen johtamisesta. Luotsaat porukkaasi ongelmanratkaisukyvyilläsi ja mukaansatempaavalla tsempilläsi yli, ali tai vaikkapa läpi harmaan kiven. Et ole ainoastaan hyvä johtamaan muita, vaan myös itseäsi. Sinulta löytyy tarvittavaa paineensieto- ja priorisointikykyä saada punaisesta langasta kiinni vauhdikkaissakin tilanteissa. Viestit sujuvasti ja sinulta löytyy sosiaalista pelisilmää, jonka turvin luovit sujuvasti eteenpäin työntekijä- ja asiakasrajapinnassa erilaisten ihmisten kanssa. Omaat myös hyvät IT-taidot ja pääset nopeasti kärryille uusista järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan.

Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten jätä hakemuksesi 25.1.2019 mennessä. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Jäikö jokin mietityttämään? Yksikönpäällikkö Mikko Laurikainen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ma 7.1. klo 14-16 ja pe 11.1. klo 13-15, puh. 0503858929.