(Poistunut julkaisusta)

Asiakasryhmän päällikkö Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Oletko etsimämme tulosvastuullinen yksikön elinvoimaisuuden varmistaja? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluidemme yksikköön Ouluun

 

ASIAKASRYHMÄN PÄÄLLIKKÖ
 
Minkälainen pesti on tarjolla? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen pesti, jossa luotsaat siivous- ja tukipalveluiden toimintaa Oulun alueella. Johdat ja valmennat tulosvastuullisesti oman jengisi tekemistä ja toimit yksikön toimihenkilöiden esimiehenä. Vastaat lisäksi vastuualueesi asiakkuuksien kehittämisestä. Oikeana kätenäsi toimii operatiivisen arjen pyörityksestä vastaava palvelumestari ja palvelucontroller, myynnissä sinua tukee laatumestari ja virkaveljellistä sparrailua ja tsemppausta taas saat esimieheltäsi aluejohtajalta ja alueen muilta asiakasryhmän päälliköiltä. 
 
Ketä etsimme? Sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden näyttö hyvin hoidetuista esimiestöistä ja tuloksen johtamisesta. Erityisesti kiinteistöpalvelualan kokemus on suureksi eduksi, mutta meitä ilahduttaa myös muilta aloilta ansaitut kannukset. Odotamme sinulta asianmukaista koulutusta, kuten kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkintoa. Esimiehenä luotsaat porukkaasi ongelmanratkaisukyvyilläsi ja mukaansatempaavalla tsempilläsi yli, ali tai vaikkapa läpi harmaan kiven. Et ole ainoastaan hyvä johtamaan tiimiäsi ja tulosta, vaan myös itseäsi. Sinulta löytyy tarvittavaa paineensieto- ja priorisointikykyä saada punaisesta langasta kiinni vauhdikkaissakin tilanteissa. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Sinulta löytyy lisäksi sosiaalista pelisilmää, jonka turvin luovit sujuvasti eteenpäin työntekijä- ja asiakasrajapinnassa erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme sinun keskustelevan ihmisten lisäksi sujuvasti myös erilaisten järjestelmien kanssa.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon ja sairauskassan. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria henkilökuntakerhojemme kautta.
 
Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit tykittää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai ottaa luurin kouraan ja rimpauttaa suoraan esimiehelle, aluejohtaja Erja Heiskaselle, numeroon 040 843 7949. Hänet tavoitat varmimmin 23.10. klo 15-16 ja 28.10. klo 8-9. 
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla, joten jätä hakemuksesi 1.11.2020 mennessä nettisivujemme kautta.