Asiakasryhmän päällikkö Jyväskylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta sekä kestävämpiä työskentely- ja asumisympäristöjä. Etsimme sinua,

ASIAKASRYHMÄN PÄÄLLIKKÖ
 
Tässä työssä luotsaat kiinteistöhuollon toimintaa Jyväskylän alueella. Johdat tulosvastuullisesti oman jengisi tekemistä, vastaat vastuualueesi asiakkuuksien kehittämisestä ja toimit n. 20 kiinteistöhuollon ammattilaisen esimiehenä. Vastaat alueesi työturvallisuuden toteutumisesta ja kehittämisestä sekä jalkautat tarvittavat muutokset henkilöstön arkitoimintaan. Oikeana kätenäsi toimii operatiivisen arjen pyörityksestä vastaava palvelumestari, myynnissä sinua tukee laatumestari, ja sparrailua ja tsemppausta taas saat esimieheltäsi aluepäälliköltä ja alueen muilta asiakasryhmän päälliköiltä. 
 
Ketä etsimme? Sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden näyttö hyvin hoidetuista esimiestöistä ja tuloksen johtamisesta. Erityisesti kiinteistöpalvelualan kokemus on suureksi eduksi, mutta meitä ilahduttaa myös muilta aloilta ansaitut kannukset. Odotamme sinulta asianmukaista koulutusta, kuten kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkintoa. Esimiehenä luotsaat porukkaasi ongelmanratkaisukyvyilläsi ja mukaansatempaavalla tsempilläsi yli, ali tai vaikkapa läpi harmaan kiven. Sinulta löytyy tarvittavaa paineensieto- ja priorisointikykyä saada punaisesta langasta kiinni vauhdikkaissakin tilanteissa. Viestit sujuvasti ja sinulta löytyy sosiaalista pelisilmää, jonka turvin luovit sujuvasti eteenpäin työntekijä- ja asiakasrajapinnassa erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme sinun keskustelevan ihmisten lisäksi sujuvasti myös erilaisten järjestelmien kanssa.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta. 

 
Kiinnostuitko? Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten jätä hakemuksesi määräaikaan mennessä. Jäikö jokin mietityttämään? Tuleva esimiehesi, aluepäällikkö Ari Saarelainen (0503853313) kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä 10.8. klo 15-16.30 tai 12.8. klo 15-16.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375699
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33502239.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Jyväskylä