(Poistunut julkaisusta)

Asiakasryhmän päällikkö Etelä-Karjalaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän. Haluatko mukaan tiimiin? Etsimme nyt

 

ASIAKASRYHMÄN PÄÄLLIKKÖÄ
 
Minkälainen pesti on tarjolla? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen pesti, jossa luotsaat Kiinteistöhuollon toimintaa Etelä-Karjalan alueella. Johdat tulosvastuullisesti oman jengisi tekemistä, vastaat vastuualueesi asiakkuuksien kehittämisestä ja toimit n. 30 kiinteistöhuollon ammattilaisen esimiehenä. Vastaat alueesi työturvallisuuden toteutumisesta ja kehittämisestä sekä jalkautat tarvittavat muutokset henkilöstön arkitoimintaan. Oikeana kätenäsi toimii operatiivisen arjen pyörityksestä vastaava palvelumestari, myynnissä sinua tukee laatumestari ja virkaveljellistä sparrailua ja tsemppausta taas saat esimieheltäsi aluepäälliköltä ja alueen muilta asiakasryhmän päälliköiltä. 
 
Ketä etsimme? Sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden näyttö hyvin hoidetuista esimiestöistä ja tuloksen johtamisesta. Erityisesti kiinteistöpalvelualan kokemus on suureksi eduksi, mutta meitä ilahduttaa myös muilta aloilta ansaitut kannukset. Odotamme sinulta asianmukaista koulutusta, kuten kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkintoa. Esimiehenä luotsaat porukkaasi ongelmanratkaisukyvyilläsi ja mukaansatempaavalla tsempilläsi yli, ali tai vaikkapa läpi harmaan kiven. Et ole ainoastaan hyvä johtamaan tiimiäsi ja tulosta, vaan myös itseäsi. Sinulta löytyy tarvittavaa paineensieto- ja priorisointikykyä saada punaisesta langasta kiinni vauhdikkaissakin tilanteissa. Viestit sujuvasti ja sinulta löytyy sosiaalista pelisilmää, jonka turvin luovit sujuvasti eteenpäin työntekijä- ja asiakasrajapinnassa erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme sinun keskustelevan ihmisten lisäksi sujuvasti myös erilaisten järjestelmien kanssa.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon ja sairauskassan. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria henkilökuntakerhojemme kautta.
 
Kiinnostuitko? Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.6.2019 mennessä. Jäikö jokin mietityttämään? Tuleva esimiehesi, aluepäällikkö Christian Lindgren kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä arkisin, puh. 040 827 6213.