Asiakasryhmän päällikkö Asumisen palveluihin
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta sekä kestävämpiä työskentely- ja asumisympäristöjä. Etsimme sinua,

 

ASIAKASRYHMÄN PÄÄLLIKKÖ

 

luotsaamaan asuinkiinteistöjen liiketoimintaa pääkaupunkiseudulla. Johdat tulosvastuullisesti oman jengisi tekemistä, vastaat vastuualueesi asiakkuuksien kehittämisestä ja toimit kolmen toimihenkilön esihenkilönä. Vastaat alueesi työturvallisuuden toteutumisesta ja kehittämisestä sekä jalkautat tarvittavat muutokset henkilöstön arkitoimintaan. Oikeana kätenäsi toimivat operatiivisen arjen pyörityksestä vastaavat työntekijöiden esihenkilöt eli palvelumestarit. Sparrailua ja tsemppausta taas saat esihenkilöltäsi liiketoimintapäälliköltä sekä alueen muilta asiakasryhmän päälliköiltä.  

 

Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on positiivinen asenne, ratkaisukeskeinen ajattelutapa sekä itsenäinen ja proaktiivinen ote työskentelyyn. Sinulle on kertynyt muutamalta vuodelta näyttöä tiiminjohtamistehtävistä ja tuloksen johtamisesta. Erityisesti kiinteistöpalvelualan kokemus on suureksi eduksi, mutta meitä ilahduttaa myös muilta aloilta ansaitut kannukset. Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta, kuten kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkintoa. Toivomme sinun keskustelevan ihmisten lisäksi sujuvasti myös erilaisten järjestelmien kanssa.

 

L&T:n usean tuhannen kiertotalousammattilaisen porukka toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan matkalle kohti kestävämpää huomista! Työskentelet vastuullisuuden ja kestävän kehityksen ytimessä saaden vaikuttaa asuinkiinteistöjen liiketoimintamme kasvuun. Isossa pörssiyhtiössä pääset verkostoitumaan kiinteistö- ja ympäristöalan ammattilaisten kanssa, ja oman aktiivisuutesi ja innostuksesi puitteissa sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi myös talon sisällä. Henkilöstöetuuksina meillä on tavallista kattavampi työterveyshuolto sairauskassan kera, henkilöstöklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta.

 

Kiinnostuitko? Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten naputtele omannäköinen hakemuksesi 12.12. mennessä! Jatkoon etenevät hakijat pääsevät osallistumaan videohaastatteluun 15.-19.12., ja joulutauon jälkeen pidämme henkilökohtaiset haastattelut viikolla 1.

 

Jäikö jokin mietityttämään? Tuleva esihenkilösi, liiketoimintapäällikkö Piritta Räty (+358106362320) kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä 25.11. klo 15–16 ja 30.11. klo 15–16.

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot