(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava/sihteeri (Tampere)
KC Clinic / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

KC CLINIC on plastiikkakirurgisiin, esteettisiin sekä kauneus- ja kosmetologipalveluihin erikoistunut Tampereen keskustassa sijaitseva lääkäriasema ja sairaala. Etsimme heille nyt

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA/SIHTEERIÄ.

Tehtäviin kuuluvat mm. ajanvaraus- ja vastaanottopalvelut, sopimusasiakirjojen luominen, laskutus, yleiset toimistotyöt sekä jokapäiväiset asiakaspalvelutehtävät. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen, mutta aiempi kokemus sihteeri- tai asiakaspalvelutyöstä sekä kaupallinen- / terveydenhuollon koulutus katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on aurinkoinen ja positiivisella elämän asenteella varustettu asiakaspalvelija, joka selviää haastavistakin tilanteista hymy huulilla. Lisäksi olet tarkka, luotettava, yhteistyökykyinen, kielitaitoinen ja sinulla on tämän päivän tasolla olevat it-taidot.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Paikka on pitkäaikainen vakituinen tehtävä ja palkkaus neuvotellaan valittavan henkilön kanssa.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä pikimmiten hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n hr-konsultti Nina Koskiselle p. 050-5550392.