(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava
Fiblon

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Etsimme Poriin

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

Haemme perheyhtiömme arvoihin sitoutuvaa uutta vastuunkantajaa, joka nauttii asiakkaidemme palvelemisesta ja haluaa oppia ja kehittyä tilaus-/toimitusprosessimme moninaisissa tehtävissä. Käsittelet asiakkaidemme
tilauksia, olet heihin yhteydessä toimitusaikatauluista ja monista muista heille tärkeistä asioista. Hoidat keskusliikkeille tuotetietopankin ja tuotesaatavuuden päivityksiä. Tuotantonäytteiden hallinta on myös vastuullasi. Tehtävä on uusi organisaatiossamme, joten se kehittyy ja muotoutuu tekijänsä oppimisen ja kasvun mukaan tarjoten mahdollisuuden vaativampiin vastuisiin.

Sinulla on useiden vuosien kokemus b-to-b-asiakkaiden kanssa työskentelystä ja erilaisten tietojärjestelmien käyttösi on sujuvaa. Nautit vaihtelevista tilanteista työssäsi, mutta hoidat vastuullasi olevat tehtävät huolellisesti loppuun saakka.
Asiakkaiden palvelu ja hyvä yhteistyö ympärillä olevien ihmisten kanssa ovat Sinun juttujasi, mutta pystyt toimimaan ja tekemään päätöksiä myös itsenäisesti. Koulutustaustasi voi olla vaikka AMK-tasoinen, mutta suomen ja englannin kielitaitosi pitää olla sujuvaa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työpaikkasi on tehtaallamme Porissa eikä työ edellytä matkustamista.

Lisätietoja tehtävästä saat www.fiblon.com kotisivujen lisäksi myös soittamalla EEZY PERSONNEL, konsultit Niina Rekola, p. 03 3138 0455 ja Ari Juvonen p. 03 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 16.2.2020 mennessä www.personnel.fi -sivujen kautta.