(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava
DS Smith

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Panostus pakkaamiseen voi olla hyvinkin palkitsevaa. Siksi me haluamme tuottaa optimaalisen ratkaisun kaikkiin käyttötarkoituksiin. Myyntiorganisaatiossamme ammattilaisten joukko perehtyy asiakkaidemme tarpeisiin, etsii ratkaisuja liiketoiminnan erilaisiin haasteisiin ja auttaa heitä erinomaisten pakkausratkaisujen avulla onnistumaan omilla markkinoillaan.

Haluatko liittyä rautaisen ammattitaitoiseen myyntipalvelutiimiimme?

Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisten tuotteiden lisäksi laadukkaan asiakaspalvelun ja hyvän toimitusvarmuuden. Liiketoimintamme kasvaessa tahdomme pitää palvelutasomme korkealla ja panostaa asiakaspalvelumme ammattitaitoon. Rekrytoimme tiimiimme kaksi määräaikaista asiakaspalveluvastaavaa.

Asiakaspalveluvastaavan työtehtävässä toimit läheisessä yhteydessä B2B-asiakkaiden, myyntiorganisaatiomme sekä muiden sidosryhmien kanssa. Etsimme erilaisiin tilanteisiin sopeutuvaa, aktiivisen työotteen hallitsevaa asiakaspalvelun ammattilaista. Arvostamme erilaisten asiakaspalveluprosessien ja niihin liittyvien työkalujen kehittämiskokemusta.

Tehtävässä menestyminen vaatii paineensietokykyä ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Rohkeus kyseenalaistaa ja tuoda erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja on yrityksemme tapa toimia, joten näitä piirteitä arvostamme myös hakijassa. Edellä mainittujen asioiden lisäksi toivomme sinulta rutiininsietokykyä ja samalla innokkuutta tarttua uusiin haasteisiin.

Odotamme Asiakaspalveluvastaavan täyttävän seuraavat kriteerit:

  • Vähintään Amk- tasoinen tehtävään soveltuva tutkinto, mielellään kaupallinen ala
  • Ymmärrys B2B-myynnin prosesseista ja lainalaisuuksista
  • Asiakaspalveluosaaminen
  • Periksiantamaton ja positiivinen ote muutostilanteisiin
  • MS Office (erityisesti Excel) ja toiminnanohjausjärjestelmäkokemus

Tehtävät ovat määräaikaisia 30.9.2020 saakka, sijaitsevat Tampereella ja alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimissä työkaverina toimiva asiakaspalveluvastaava Katariina Ojala  puh. 010 245 2917, perjantaina 29.11. klo 10.30-11.30 ja tiistaina 3.12. klo 14-15.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen maanantaihin 9.12.2019 mennessä otsikolla ”Asiakaspalveluvastaava” osoitteeseen hr.finland@dssmith.com.