(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava
Orkla Care Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Orklan missiona on tehdä elämästä parempaa paikallisilla ja vastuullisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat terveellisempiä valintoja. Haluatko olla osa menestystarinaamme ja olla mukana varmistamassa, että monet Suomen vahvimmista brändeistä jatkavat kasvuaan ja kehitystään?


Haemme osa-aikaista asiakaspalveluvastaavaa Orkla Care Finlandin myyntiin vastaamaan pääasiassa tekstiilituotteidemme asiakaspalvelustamme. Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, oma-aloitteellisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, tilausten käsittely sekä myynnin tuki, tilausliikenteen valvonta sekä uusien asiakkaiden perustaminen. Toimenkuva sisältää myös muita ad hoc -tehtäviä yrityksen tarpeiden mukaan.


Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai muuten tehtävään soveltuva. Kokemus vastaavista tehtävistä sekä SAP:n tuntemus katsotaan eduksi. Menestyminen työssä edellyttää tarkkuutta ja palveluhenkisyyttä sekä hyvät IT-taidot (MS Office). Sinulla on tahto kehittyä ja olla osa menestyvää porukkaamme. Suomen kieli välttämätön ja Englannin kielen taito katsotaan eduksi.


Toimipisteemme sijaitsee Äyritiellä Vantaalla. Työaika 3 päivää viikossa ja on määräaikainen osa-aikaeläkkeen sijaisuus vuoden 2020 loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Päivi Bothas, paivi.bothas@orkla.fi


Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 24.11.2019 mennessä.