(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava
Toyota Material Handling Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Toyota Material Handling Finland Oy hakee

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

määräaikaiseen työsuhteeseen pääkonttorillemme Vantaan Korsoon.

Toimit asiakaspalvelupäällikön alaisuudessa varmistaen ulkoisen ja sisäisen asiakaspalvelun toimivuuden. Olet osa asiakaspalvelutiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia huolto-, vaihtokone- ja vuokratilaustenkäsittelystä, palveluprosessin sujuvuudesta, laskutuksesta, sopimushallinnasta sekä trukkien kuljetustilauksista. Ensisijaisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa huoltotilausten vastaanotto ja niiden välittäminen mekaanikoille, raportoitujen tilausten jatkokäsittely ja laskutus, kuljetustilaukset sekä hallinnolliset tehtävät kuten mekaanikkojen GPS-ajodatan ja matkakorvausten käsittely. Osaamisen karttuessa toteutat monipuolisesti myös muita tiimin huolehdittavana olevia tehtäviä ja prosesseja. Työssäsi hyödynnät useita erilaisia tietojärjestelmiä ja niiden sovelluksia.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista / teknistä koulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Henkilönä olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, oppimiskykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Toyotan arvojen mukaisesti olet jatkuvasti halukas kehittämään omaa työtäsi, kunnioitat sidosryhmiäsi ja olet kykeneväinen tiimityöhön.  Microsoft Office- työkalut ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja sinulla on myös kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannilla tulet myös hyvin toimeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, jossa on ajanmukaiset työskentelyvälineet, ammattitaitoinen työyhteisö, mahdollisuus kehittyä sekä kansainvälisen organisaation tuki.  Kyseessä on perhevapaan sijaisuus, jonka arvioitu kesto on noin 1,5 – 2 vuotta.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 10.11.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kilpeläinen (jani.kilpelainen@fi.toyota-industries.eu).