(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me Palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan asiakkaita syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluita ympäri eteläistä Suomea, asiakaskuntamme koostuu eri-ikäisistä asiakkaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Palmia aloitti ruokapalvelujen tuottamisen Hämeenlinnassa vuoden 2019 alussa. Haemme nyt kahta asiakaspalveluvastaavaa joukkoomme toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta. Asiakaspalveluvastaavan tehtävät ovat Palkkisillan palvelutalolla Lammilla sekä Virvelinrannan palvelukeittiöllä.

Asiakaspalveluvastaavaa vastaa palvelukeittiön päivittäisestä toiminnasta ja asiakaspalvelusta. Työ sisältää keittiön päivittäiset työtehtävät mm. ruuan valmistusta, raaka-aineiden esikäsittely, tilauksia, tavaran vastaanottoa, linjastotyöskentelyä, astiahuoltoa ja keittiön omavalvonnasta ja puhdistussuunnitelmasta vastaaminen.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva ravitsemusalan koulutus, sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Ratkaisukeskeisyys, hyvä organoisointikyky ja positiivinen asenne ovat tärkeitä työssämme. Pystyt myös työskentelemään ja vastaamaan yksin keittiön toiminnoista. Jos lisäksi olet innostunut työskentelemään asiakkaiden parissa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Työssä tarvitset myös erityisruokavalio- osaamista, taloudellista ajattelutapaa sekä it-taitoja. Voimassa oleva hygieniapassi sekä ravitsemus- ja ympäristöosaavapassit vaaditaan myös.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palvelutuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja ja Avainta- työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät, sekä runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään marraskuun aikana.

Lisätiedot: Henna Nuorteva, henna.nuorteva@palmia.fi tai p. 050 5511732