(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava
Tarrax Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Tarrax Oy
Tarrax Oy on Naantalissa sijaitseva monipuolinen etikettipainotalo. Tuotamme ratkaisuja eri teollisuuden alojen pakkaus- ja merkintätarpeisiin. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja asiakaskohtaisesti räätälöityjä. Toimintaamme ohjaavat asiakkaidemme vaihtelevat ja nopeasti muuttuvat tarpeet. Markkina-asemamme on hyvä ja taloutemme on kunnossa. Naantalista käsin palvelemme asiakkaitamme noin 20 alan ammattilaisen voimin.
Toimenkuva
Haemme Tarraxille Naantaliin äitiyslomasijaiseksi (~1,5 v) asiakaspalveluvastaavaa huolehtimaan monipuolisista toimistotehtävistä, asiakaspalvelun ja taloushallinnon parissa. Toimenkuvaan sisältyy tilausten hoitoa, osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, sekä vastuualueita kuljetusjärjestelyistä ja dokumenttien hallinnasta.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijoilta soveltuvaa koulutusta tai käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi sinulta löytyy hyviä organisointitaitoja, priorisointikykyä, sekä kykyä hoitaa päivittäiset rutiinit ja vaihtelevat tilanteet.
Koulutus ja työkokemus
Kokemus tietojärjestelmien käytöstä, tuotantoprosessien ymmärrys ja englannin kielitaito ovat hakijalle eduksi. Erityisesti arvostamme reipasta ja positiivista asennetta.
Muut tiedot
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sisältävän työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä. Tiivis työyhteisö antaa tilaisuuden hoitaa monipuolista tehtäväkenttää käytännönläheisesti. Työtehtävissä tukenasi ovat nykyaikaiset järjestelmämme, sekä kokeneet ammattilaisemme.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.
Kesto
n. 18kk
Lisätietoja
Christian Rönndahl, Christian.Ronndahl@vmp.fi, 040-307 5018
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.07.2019 mennessä.