(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haluatko mukaan kehittämään Suomen elokuvateatterimaailmaa ja rakentamaan kokonaisvaltaista elokuvaelämystä?


Etsimme nyt sinua, ASIAKASPALVELUVASTAAVA Kuopion Scalaan vastaamaan yhdessä teatteripäällikön kanssa teatterin operatiivisesta toiminnasta ja luotsaamaan tiimiäsi tuottamaan odotukset ylittävää asiakaspalvelua. Arvojamme ovat ilo & intohimo, laatu & palvelu, luottamus & arvostus sekä yhteistyö & vastuunotto - näitä ominaisuuksia arvostamme myös hakijoissamme.


Tehtäviisi kuuluvat:


• Henkilöstön johtaminen ohjaten ja valmentaen myyntiin ja asiakaspalveluun
• Työvuorojen ja työpisteiden resursointi ja organisointi
• Asiakaspalvelu ja vaativien asiakastilanteiden hoitaminen
• Päivittäiset myyntiä ja asiakaspalvelua tukevat tehtävät sekä yritysmyyntitilaisuuksien toteuttaminen ja kehittäminen


Sinulla on jo esimieskokemusta - arvostamme, jos olet saanut sitä esimerkiksi kaupan- tai ravintola-alalta. Nautit asiakaspalvelutyöstä ja haluat, että asiakas lähtee hymy huulillaan sinut kohdattuaan. Olet kehittäjä ja työskentelet mielelläsi ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Asiakaskohtaamisemme ovat kestoltaan lyhyitä, joten sinulla on silmää tehdä nopeita päätöksiä ja tuottaa jokaiselle asiakkaalle henkilökohtainen palvelukokemus. Tehtävä edellyttää valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin vaihtelevasti. Esitystekniikan osaaminen ja kokemus luetaan eduksesi.


Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Tarjoamme upean mahdollisuuden elokuva-alalla. Palkkaus sopimuksen mukaan ja työhön kuuluu luonnollisesti elokuvaetu. Ihastut varmasti myös lämminhenkiseen työyhteisöömme ja rentoon meininkiimme. Työpisteesi sijaitsee Scalassa viihdekeskus Minnassa Kuopiossa.

Kuulostaako tehtävä juuri siltä, mitä olet etsinyt? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut käynnistämme jo haun aikana.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Search & Selection Personalhusetin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointikonsultti Miia Tarvainen puh. 050 362 3984 tai miia.tarvainen@personalhuset-sg.com.


Vuonna 1986 perustettu Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa 15 teatteria 11 paikkakunnalla. Vuonna 2017 teattereissa kävi lähes 6 miljoonaa katsojaa. Baltiassa Finnkino toimii Forum Cinemas -brändillä. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC Theatres.www.finnkino.fi


Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. – Oikea haaste oikeaan aikaan. www.personalhuset.fi