(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava Vantaalle Aviapolis-alueelle (1228)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Etsimme Sodexon palvelukseen Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan House of Travel and Transportation eli HOTT-talon ravintolaan

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

Kansainvälinen ravintolamme tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman herkullisia ruoka-annoksia aamiaisesta lounaaseen. Huomioimme ravintolasamme erityisesti ruuan laadun ja terveellisyyden. Ravintolan yhteydessä asiakkaita palvelee Robert´s Coffee, jonka valikoimaan kuuluu mm. alkuperäiskahveja, kahvisekoituksia ja espressokahveja. Vastaamme myös toimipaikan kokous- ja edustustarjoiluista, joissa huomioimme erityisesti vuodenaikojen vaihtelut ja sesongit. 

Ravintolatoiminnan lisäksi Sodexo vastaa toimipaikan aula- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. Toimipaikassa työskentelee 26 hengen Sodexo-tiimi.
Tutustu toimipaikkaan: https://www.sodexo.fi/meet/house-travel-and-transport-hott

Tehtävässä olet avainhenkilö asiakasyhteistyössä ja sinulla on kyky kuulla ja nähdä asiakkaan toiveet. Ammattitaitosi takaa sen, että pystyt kehittämään ja ylläpitämään laatua ja palvelua toimipaikan asiakaspalvelutoiminnoissa. Hoidat edustustilaisuuksien suunnittelun ja osallistut itse käytännön tarjoilutyöhön. Tarvittaessa työskentelet asiakaspalvelutehtväissä myös aulapalveluissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm. laskutusta ja tavaratilauksia sekä toimipaikan jakelupisteen esimiehenä toimiminen.

Odotamme

Edellytämme sinulta vahvaa kokemusta asiakaspalvelu- ja tarjoilutehtävistä. Johdat asiakaspalvelutiimiä ammattitaidolla ja omalla esimerkilläsi. Koulutuksesi on ravintola-alan esimiestason koulutus. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Positiivisuus, palvelu ja iloisuus näkyvät toiminnassasi joka päivä.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kykyä omaksua uusien järjestelmien käyttö. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielillä sekä suullisesti että kirjallisesti.  
Eduksesi laskemme aikaisemman kokemuksen aulavartijan tehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-17.00 välille, mutta osallistut myös iltatilaisuuksiin tarvittaessa. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Messula p. 050 347 8542, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi