(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava Mikkelin Fressille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019Työn kuvaus:
  Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 30 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.


Etsimme Fressin asiakaspalvelutiimiin energistä, oma-aloitteista ja reipasta ASIAKASPALVELUVASTAAVAA, toimipaikkasi on Mikkelin Fressillä  
Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu keskuksen vastaanotossa sekä asiakkuuksiin liittyvien asioiden hoitaminen. Vastuullasi on keskuksen asiakaskokemuksen kehittäminen, Lasten Fressin toiminta sekä keskuksen siisteydestä vastaaminen. Toimit asiakaspalvelun, lasten Fressin ja siistijöiden esimiehenä.
Etsimämme henkilö nauttii asiakaspalvelusta ja tekee kaikkensa luodakseen asiakkaillemme elämyksiä!


Odotamme sinulta:  
- Intohimoa asiakaspalveluun
- Oma-aloitteisuutta
- Hyviä tiimityöskentelytaitoja
- Ulospäin suuntautunutta asennetta ja asiakaspalvelualttiutta
- Joustavuutta
- Tahtoa kehittyä sekä kantaa vastuuta
- Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
Edellytämme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja eduksesi katsomme aiemman esimieskokemuksesi.
Työaika on keskimäärin 37,5 h/vko. Sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
Tarjoamme sinulle innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksessä. Lisäksi saat treenioikeuden Suomen kaikkiin Fresseihin!

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jättämällä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 17.2. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asiakaspalveluvastaava Fressi Mikkeli


Sijainti:  MIKKELI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere