(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava Helsinkiin Myllypuroon (312)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta? 

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Myllypuroon Metropolian kampukselle ammattitaitoista 

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

ravintolan asiakaspalvelutiimin vetäjäksi. Sodexo vastaa Myllypuron kampuksen ravintola-, kahvila- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. Lisäksi hoidamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoilut, joita on runsaasti päivittäin.

Asiakaspalveluvastaavan tehtävässä vastaat ravintolan asiakaspalvelun sujuvuudesta ja toimit salihenkilökunnan esimiehenä yhdessä oman esimiehesi kanssa. Olet avainhenkilö asiakas- ja oppilaitosyhteistyössä ja sinulla on kyky kuulla ja nähdä asiakkaan toiveet. Ammattitaitosi takaa sen, että pystyt kehittämään ja ylläpitämään laatua ja palvelua toimipaikassa. Johdat ja suunnittelet ravintolan asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntityötä yhdessä muun esimiestiimin kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. laskutusta ja tavaratilauksia. Osallistut päivittäin myös käytännön työhön ravintolassa. Tukenasi tehtävässä ja esimiehenäsi toimii asiakkuudesta vastaava Key Account Manager.

Tutustu Metropolian Myllypuron kampukseen

Odotamme

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa ravintola-alan esimiehen koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- taloudellista ajattelukykyä ja halua päästä hyviin taloudellisiin tuloksiin
- hyviä organisointitaitoja ja vastuunottokykyä
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta
- kykyä toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Johdat salitiimiä ammattitaidolla ja omalla esimerkilläsi. Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Olet joustava ja paineensietokykyinen etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Positiivisuus, palvelu ja iloisuus näkyvät toiminnassasi joka päivä.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kykyä omaksua uusien järjestelmien käyttö. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielillä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito lasketaan hakijalle eduksi. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 8.00-18.00 välille, tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Palkka sopimuksen mukaan. Työ alkaa tammikuussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa s-postilla Key Account Manager Teija Ylikauppila teija.ylikauppila@sodexo.com

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!