(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava Helsinkiin (1090)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Haemme Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimipaikkaamme 

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

monipuolisiin ravintola- ja aulapalvelutehtäviin. 

Sodexo vastaa toimipaikassa ravintola-, aula-, postitus- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. Ravintolatiimimme vastaa lounasruuan lisäksi kahvituksista, kokoustarjoiluista ja edustustilaisuuksista, joita on päivittäin. Usein palvelemme korkeatasoisia yritys- ja valtiovieraita. Edustustilaisuuksien asiakasmäärät vaihtelevat 2-250 välillä.

Tehtävässä olet avainhenkilö asiakasyhteistyössä ja sinulla on kyky kuulla ja nähdä asiakkaan toiveet. Ammattitaitosi takaa sen, että pystyt kehittämään laatua ja palvelua edustus- ja kokoustarjoilutoiminnassa. Hoidat edustustilaisuuksien suunnittelun ja osallistut itse käytännön tarjoilutyöhön. Vastaat kokonaisuudessaan laskutuksesta. Tarvittaessa sijaistat toimipaikan palvelupäällikköä. 

Monipuolisuutta tehtävään tuo asiakaspalvelutehtävät vartiointiaulassa. Aulapalveluissa vastaamme mm. kulku- ja henkilökorttien tekemisestä, tilavarauksista ja yleisistä toimistotehtävistä. Myös turvallisuushavainnointi, kameroiden käyttö ja muut vartiointitehtävät kuuluvat toimenkuvaan. 

Odotamme

Edellytämme sinulta vahvaa kokemusta edustus- ja kokoustarjoiluiden järjestämisestä sekä tapahtumien ja tilaisuuksien johtamisesta. Koulutuksesi on ravintola-alan esimiestason koulutus. Sinulla on vahva ruoka- ja viinitietämys, seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Positiivisuus, palvelu ja iloisuus näkyvät toiminnassasi joka päivä.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kykyä omaksua laskutus- ja tilausjärjestelmien käyttö. Palvelet asiakkaita suomen, ruotsin ja englannin kielillä sekä suullisesti että kirjallisesti.  

Eduksesi laskemme voimassa olevan vartijakortin sekä aikaisemman kokemuksen aulapalvelutehtävistä. Lisäksi katsomme eduksesi kameraohjelmien aikaisemman käyttökokemuksen, kulunvalvontaohjelmien tuntemuksen, ensiaputaidot sekä oma-aloitteisen ja asiakaslähtöisen työskentelyotteen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän mukavassa huipputiimissä. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-17.30 välille, mutta osallistut myös iltatilaisuuksiin ja tarvittaessa työskentelet myös viikonloppuisin. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Emme valitettavasti pysty tällä hetkellä vastaamaan lisätiedusteluihin, joten jätäthän meille sähköisen hakemuksesi.