(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava Hämeenlinna
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me Palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan asiakkaita syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluita ympäri eteläistä Suomea, asiakaskuntamme koostuu eri-ikäisistä asiakkaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Palmia on aloittanut koulu- ja päiväkotiruokapalvelujen tuottamisen Hämeenlinnassa vuoden 2019 alussa. Haemme nyt kolmea asiakaspalveluvastaavaa joukkoomme toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta.

Asiakaspalveluvastaavaa vastaa palvelukeittiön päivittäisestä toiminnasta ja asiakaspalvelusta. Työ sisältää keittiön päivittäiset työtehtävät mm. ruuan kuumennus, raaka-aineiden esikäsittely, tilauksia, tavaran vastaanottoa, linjastotyöskentelyä, astiahuoltoa ja keittiön omavalvonnasta ja puhdistussuunnitelmasta vastaaminen.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva ravitsemusalan koulutus, sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Ratkaisukeskeisyys, hyvä organoisointikyky ja positiivinen asenne ovat tärkeitä työssämme. Pystyt myös työskentelemään ja vastaamaan yksin keittiön toiminnoista sekä lisäksi olet innostunut työskentelemään asiakkaiden parissa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Työssä tarvitset myös erityisruokavalio- osaamista, taloudellista ajattelutapaa sekä it-taitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palvelutuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja ja Avainta- työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät, sekä runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia.


Täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2019 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätiedot
11.-13.9.2019 klo 13-15 Alue-esimies Venla Mussalo
p. 050 472 7517

17.-18.9.2019 klo 13-17 Aluepäällikkö Eija Tonteri
p. 050 509 1260

25.- 26.9.2019 klo 13-16 Alue-esimies Sanna Alanoja
p. 050 411 6777