(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava Forenomille
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Nautitko rauhallisista aamuista ja olet parhaimmillasi vasta hieman myöhemmin iltapäivällä? Oletko rohkea asiakaspalvelun osaaja ja sinulta löytyy uskallusta itsenäiseen päätöksentekoon? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö ja tiimimme puuttuva palanen!

Haemme majoituspalvelu Forenomin Helsingin toimistolle ASIAKASPALVELUVASTAAVAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaspalvelumme on auki 24/7 ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Työt alkavat heti täydellisen mätsin löydyttyä, joten muistathan jättää hakemuksesi jo tänään!

Asiakaspalveluvastaavana pääset työskentelemään Forenomin asiakaslähtöisen toiminnan ytimessä kasvavassa toimintaympäristössä. Asiakaspalvelu tapahtuu niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Sinulla on itsenäinen työote ja uskallat tehdä rohkeasti päätöksiä. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja joustava asenteesi sekä halu oppia uutta. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä IT-taitoja sekä vahvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Kiire ei haittaa sinua, vaan palvelet asiakkaita hymyssä suin pienen paineenkin alla.

Forenom tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneessa tiimissä ja kansainvälisessä asiakasympäristössä. Kirsikkana kakun päällä, pääset innostavaan työyhteisöön ja saat hauskat työkaverit. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Mikäli jokin jäi mietityttämään, olethan yhteydessä Baronan Piiaan. Piian tavoitat arkisin toimistoaikaan numerosta 050 506 5144,