(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluvastaava Espoon Otaniemeen (128)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Espoon Otaniemen Aalto-yliopiston kampus uudistui. Sodexo on ollut mukana uudistuksessa: avasimme helmikuussa 2019 uuden ravintolan Kauppakorkeakoulun kampukselle Otaniemen metrokeskuksen viereen. Tutustu: https://www.sodexo.fi/kvarkki

Haemme nyt korkeatasoiseen, Kauppakorkeakoulun henkilöstölle suunnattuun henkilöstöravintolaan ammattitaitoista 

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

Ravintola-viinibaari Arvossa tarjoamme aamiaisen lisäksi mm. maukkaita buffet-lounaita, wokkeja ja grilliruokia palvelupisteestä. Kahvila Kylterissä on tarjolla kevyempiä keitto- ja salaattilounaita sekä leivonnaisia, erikoiskahveja, smoothieita jne. Lisäksi vastaamme korkeatasoista tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa.

Asiakaspalveluvastaavan tehtävässä vastaat ravintolan toiminnasta, taloudellisesta tuloksesta ja toimit ravintolahenkilökunnan esimiehenä. Olet avainhenkilö asiakasyhteistyössä ja sinulla on kyky kuulla ja nähdä asiakkaan toiveet. Ammattitaitosi takaa sen, että pystyt kehittämään ja ylläpitämään laatua ja palvelua toimipaikassa. Johdat ja suunnittelet ravintolan asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntityötä yhdessä keittiömestarin kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. laskutusta ja tavaratilauksia. Osallistut myös käytännön työhön ravintolassa. Tukenasi tehtävässä ja esimiehenäsi toimii Aallon asiakkuudesta vastaava aluevastaava.

Odotamme

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa ravintola-alan esimiehen koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- taloudellista ajattelukykyä ja halua päästä hyviin taloudellisiin tuloksiin
- hyviä organisointitaitoja ja vastuunottokykyä
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta
- kykyä toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla
- anniskelupaikan vastaavan hoitajan pätevyyttä

Johdat tiimiä ammattitaidolla ja omalla esimerkilläsi. Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Olet joustava ja paineensietokykyinen etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Positiivisuus, palvelu ja iloisuus näkyvät toiminnassasi joka päivä.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kykyä omaksua uusien järjestelmien käyttö. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielillä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito lasketaan hakijalle eduksi. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 8.00-16.00 välille, mutta osallistut myös iltatilaisuuksiin tarvittaessa. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Valitettavasti emme pysty antamaan tehtävästä lisätietoja.